Hipnotizant! Mercedes-Benz C-Class facelift surprins în teste, cu faruri noi

,
2.76K 0

Mercedes-Benz C-Class facelift nu o să stea pe margine să privească senin cum frații mai mari, E-Class și S-Class, primesc toate aplauzele. Limuzina de clasă medie a fost surprinsă în teste cu faruri noi, pregătindu-se de debutul din toamnă.

C-Class W205 va prelua tehnologia de la frații mai mari, dar fotografiile și filmarea spion nu arată schimbări majore în ceea ce privește design-ul. Totuși, există ceva care atrage atenția. Noul C pare să poarte niște faruri absolut hipnotizante, cu o bandă LED îngustă, care secționează întrega configurație, și mai multe LED-uri cubice. Cât de aproape este această configurație de versiunea de serie sau dacă sunt doar faruri false menite să-i deruteze pe cei care surprind mașina în trafic, vom vedea în această toamnă.

2018 Mercedes-Benz C-Class facelift (3)

Ceea ce este, de asemena, surprinzător la noul C-Class este forma părții frontale inferioare, cu linii foarte angulare, foarte probabil doar o improvizație pentru acest prototip. Expertul în spionaj Walko a fost, din nou, cel care a surprins imaginile.

Ceva se întâmplă și sub capota limuzinei, pentru că Mercedes intenționează să renunțe la unitatea V6, pe care o va înlocui cu un motor cu șase cilindri în linie și cu un sistem electric de 48 de volți la C400 și la Mercedes-AMG C43.

2018 Mercedes-Benz C-Class facelift (5)

Gama diesel va renunța la C200 și C220d, înlocuindu-le cu două versiuni noi de 2.0 litri, un motor care și-a făcut debutul odată cu apariția Clasei E.Unitatea de 2,9 litri, cu șase cilindri în linie, preluată de la Clasa S, ar trebui să-și facă loc sub capota lui C350d.

Mercedes accelerează pregătirile, pentru că brand-ul premium intenționează să prezinte versiunea facelift la Salonul Auto de la Frankfurt din această toamnă. Dacă nu va fi gata la timp, Los Angeles este locul, iar noiembrie este momentul potrivit pentru Clasa C facelift.

 

Comentati?

Your email address will not be published.