Daimler Trucks câștigă Trofeul European pentru Excelență 2015

,
1.62K 0

Suntem pe punctul de a trage cortina peste 2015, dar pentru Mercedes-Benz anul cotinuă. Și continuă cu motive de sărbătoare, pentru că divizia de camioane a câștigat Trofeul pentru Excelență pentru comunicare, la categoria “Auto și Transport”, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Stockholm, în Sedia.

Daimler Trucks a fost divizia de aur la Premiile Europene pentru Excelență de la Stockholm. Primul camion care beneficiază de capacitatea a rula autonom, Freightliner Inspiration Truck, a fost cel care a reprezentat cu onoare brand-ul, obținînd premiul pentru premiara sa care a avut loc în Statele Unite.

Pentru că aveau o reputație de respectat și de întreținut, cei de la Mercedes-Benz au pus în scenă un veritabil spectacol în luna mai, la premiera mondială a camionului: barajul Hoover de pe râul Colorado, o construcție cu o suprafață de 39.000 de picioare, a fost luminat de către 60 de proiectoare, în momentul în care camionul a pornit în călătoria inaugurală pe șoseaua de deasupra barajului. Puterea totală a luminii a fost de 1,17 milioane de lumeni (322,917 de lucși), cea mai mare înregistrată vreodată pentru o proiecție, Daimler câștigînd astfel un loc în carea recordurilor. Iar eforturile au fost pe deplin răsplătite. Premiera care a avut loc chiar între Nevada și Arizona a fost urmărită de aproximativ 500 de milioane de oameni din lumea întreagă, la televizor sau pe internet.

Daimler Trucks

“Primind aprobarea pentru a duce camionul Freightliner Inspiration pe drumurile publice, am atins un moment istoric în ceea ce privește vehiculele autonome. A fost, așadar, țelul nostrum să trăim acest eveniment alături de admiratorii brand-ului, cu emoție și entuziasm”, spune Florian Martens, șeful departamentului de Comunicare al diviziei Vehicule Comerciale de la Daimler.

“Am scris istoria tehnologiei cu premiera mondială a camionului Frightliner Inspiration, care a avu loc la barajul Hoover. Suntem foarte mândri de faptul că acea prezentare a câștigat atâtea premii. Premiul European pentru Excelență este încă o încununare a acestei idei îndrăznește și a colaborării de succes dintre echipa de PR de la Daimler și agenția noastră”, a declarat directorul general al companiei, Oliver Schrott.

Experți de calibru din lumea întreagă alcătuiesc juriul competiției pentru a onora proiectele senzaționale din domeniul PR și Comunicare.

Comentati?

Your email address will not be published.