Dacă mașinile ar fi supermodele? Iată cum arată doamna Mercedes-Benz!

,
1.47K 0

Dacă mașinile ar fi supermodele? Oare cum ar arăta? Doamna Mercedes-Benz ar fi o femeie rafinată? Sau Tesla ar arăta… eco? Și cum rămane cu domnișoara Ferrari? Dar să încetăm cu întrebările, pentru că cineva are deja răspunsurile!

Câțiva tineri designeri au transferat personalitatea mașinilor în fotomodele. Deci așa arată un Mercedes-Benz S-Class transformat într-o doamnă blondă, prețioasă, cu o eleganță de excepție și o alură business ultra stilată.

Mercedes S-Class supermodels

Rivalii de tradiție ai lui Mercedes-Benz în cursa vânzărilor, BMW și Audi, nu i-au inspirat pe tinerii creatori ai galeriei foto.

În schimb, aceștia au îmbrăcat o brunetă superbă într-o rochie roșie, care îi scoate în evidență formele, și au numit-o simplu – previzibil, nu-i așa? – LaFerrari.

Ferrari supermodele

Hummer H1 este o fată care pare să-și petreacă o mare parte din timp ridicînd greutăți. Poartă echipament de sală, dar vai, ce nepotrivit! Are în picioare bocanci din vinilin!

Hummer H1 supermodele

Mașina atât iubită de americanii de clasă mijlocie, Toyota Camry, este vecina, fata căreia vecinul tot ezită să-i ceară numărul de telefon.

Toyota Camry supermodele

Rolls-Royce Phantom, un Corvette vintage și Aston Martin sunt toate acolo, cu personalitatea lor – fie robustă, fie sofisticată – transferată în doamne și domnișoare.

 

Dacă vreți să vedeți și alte doamne cu personalități împrumutate de la mașini, le puteți vedea aici!

Comentati?

Your email address will not be published.