Zetsche adoră Tesla: Elon Musk este un ‘geniu’

,
1.4K 2

Dieter Zetsche pare să se fi răzgândit. Elon Musk de la Tesla este văzut acum ca un “geniu” de către șeful de la Mercedes, la mai puțin de o lună de când Dr. Z a declarat că producătorul auto de mașini electrice e prea mic pentru a fi luat în seamă.

Și nu este prima oară când onestul CEO de la Daimler își exprimă părerea într-un mod atât de dur, mai ales când îi ia la țintă pe rivalii Mercedes. “Tesla a promis mult, dar a și oferit mult. Rămâne de văzut cum va continua”, a declarat Zetsche într-un interviu acordat recent site-ului Caradvice.com.au.

Întrebat cum privesc el și compania sa progresul rapid al producătorului celebru pentru tehnologia sa, dar nu și pentru istoria sa în industria auto, Dieter Zetsche a descris ascensiunea celor de la Tesla ca pe o provocare constructivă, dar nu ca pe o problemă.

“Oare scalabilitatea Tesla este posibilă? Care va fi reacția pieței? Toate informațiile furnizate de Elon Musk sunt corecte? Totul sună promițător, dar din punct de vedere economic, rămâne de văzut.”

În ciuda precomenzilor făcute pentru noul Model 3 de la Tesla, care au depășit 300.000 de unități, Dr. Z rămâne convins că producătorul de mașini electrice este încă departe de a fi un veritabil rival pentru Mercedes, de nivelul celor de la BMW sau Audi. “Avem Audi și BMW cu care ne batem”, spune acesta. “Și ne batem măr unii pe alții, zi de zi, ceea ce ne face să ne simțim vii, alerți și energici.”

 

2 Comments

  • Sam says:

    Elon Musk “geniu”? Ha Elon Musk a copiat o idee de 100 de ani. Si a puso in masina lui. Elon Musk este singurul care a fost finantat de mari corporatii corupte din SUA. Si multa reclama din partea lor. Daca nu erau reclamele astea mult si exagerate. Nu stia nimeni de Masina Tesla.

    • Razvan Magureanu says:

      si eu sunt de aceeasi parere. banii provin din surse gri. iar in spate e mult marketing. Tesla Model 3 a fost prezentata dar nu e gata. mai dureaza un an si jumatate pana va aparea daca va aparea.

Comentati?

Your email address will not be published.