Viitorul SUV Alpine va avea la bază actualul GLA

,
1.2K 0

Având la bază zvonuri apărute în Franța, cel de-al doilea model al brand-ului renăscut de mașini sport Alpine va fi un crossover. SUV-ul Alpine va avea la bază actualul Mercedes GLA.

Noua ramură sportivă de la Renault urmează să prezinte versiunea finală a primei sale mașini de serie după renașterea sa, dar era deja clar că brand-ul se va concentra în principal pe mașini sport. Conform colegilor francezi de la Auto Plus, cel de-al doilea model al lor va fi un crossover compact, care, ca și Infiniti Q (X) 30, va folosi platforma modulară MFA  (modular front architecture) de la Mercedes.

Acest lucru ar însemna că primul SUV de la Alpine va fi poziționat în segmentul C și va fi, așadar o mașină relativ compactă. Viitorul crossover Alpine nu va avea drept țintă numai modelele menționate anterior de la Infiniti și Mercedes, ci și BMW X1 și viitorul său frate sportiv X2.

Însă înainte ca acest lucru să se întâmple, ne așteptăm să vedem versiunea de serie a Conceptului Vision, care a fost prezentat anul acesta la Monaco. Anul acesta, un coupe clasic cu două locuri va deveni rival pentru Porsche Cayman și va deveni succesorul direct al legendarului Renault Alpine din anii ’50.

Comentati?

Your email address will not be published.