Un Mercedes care se luptă cu dinozaurii

Mercedes GLE450 AMG 4Matic Coupe
,
2.07K 0

Acesta este, cu siguranță, un Mercedes care ar putea ține piept dinozaurilor. O echipă de experți în efecte vizuale a prezentat viziunea proprie referitoare la GLE Coupe, modelul care ar putea deveni vedetă la Hollywood. Dar nu cel care va apărea în cel de-al patrulea film al seriei, Jurassic World, ci propria lor idee despre cum ar trebui să arate o mașină care luptă împotriva dinozaurilor.

Prezentat în premieră la Salonul Auto de la Detroit, chiar la începutul anului, Mercedes GLE450 AMG 4Matic Coupe trebuie să-I salveze pe eroi de atacul periculos al creaturilor preistorice. Și pentru a-și îndeplini misiunea GLE a primit un camuflaj care să-l ascundă bine în junglă, geamuri blindate, bare mari pe acoperiș care să prevină răsturnarea, bare de protecție uriașe și – păstrăm cel mai interesant aspect la final – o mitralieră pe acoperiș – plus alte funcții de protecție.

Mercedes that fights the dinosaurs

Aceasta este viziunea echipei de artiști, care a folosit genul de programe care se folosesc la Hollywood. Producătorii Jurassic World au anunțat deja că mașina care fi juca în film va fi păstrată în versiunea originală. Și, după cum Mercedesblog.ro v-a arătat deja, cu siguranță nu va avea stickere cu JW lipite pe laterale.

Aflați mai multe despre Mercedes GLE450 AMG 4Matic Coupe care apare în Jurassic World!

Nu este prima dată când Mercedes-Benz intră în lumea dinozaurilor. Modelul M-Class din fotografiile de mai jos și-a făcut pariția în The Lost World: Jurassic Park, cel de-al doilea film al seriei. O versiune ușor modificată a Mercedes-Benz Clasa M a fost atacată de doi dinozauri T-Rex. În timp ce mașina a ieșit în condiții bune din atac, șoferul nu a supraviețuit.

Mercedes that fights the dinosaurs

Se zvonește că și un Mercedes-Benz G63 AMG 6X6 urmează să apară în film. Un fan al seriei a fotografiat acest monstru deghizat pe platoul de filmare.

Mercedes that fights the dinosaurs

Comentati?

Your email address will not be published.