Un Mercedes-Benz Actros a câștigat “Nordic Trophy 2014”

Mercedes-Benz Actros
,
2.07K 0

Camionul de spectacol “Eroul autostrăzii”: Mercedes-Benz Actros 2551 – câștigător la “Nordic Trophy 2014”, ca un camion care îi lasă pe toți cu gura căscată.

În cei 35 de istorie a competiției de design “Nordic Trophy”, desfășurată în Suedia, în 2014, Actros a reușit pentru prima oară să câștige. “Nordic Trophy” este probabil cea mai dură competiție dedicată camioanelor personalizate din Europa. An după an, sute de camioane au fost acolo, așadar standardul calității este foarte ridicat, comparabil cu Liga Campionilor Europeni.

Finlandezul Mika Auvinen, care a câștigat anul acesta, cu al său camion de spectacol “Eroul autostrăzii”, este un veteran al Nordic Trophy. Vara aceasta, el i-a dat celui mai puternic Actros 2551 de 12.8 l, 6X2, o înfățișare cu totul nouă, atât la interior, cât și la exterior. Ca și la edițiile precedente, a pornit de la o combinație de trunchi gen siloz și remorcă. În limbajul secret al camioanelor, probabil că acel Actros verde le spune “La revedere” tuturor acelor camioane Scania și Volvo.

La intrarea în Lumea Daimler a Vehiculelor Comerciale de la a 65-a ediție IAA Commercial Vehicles, vizitatorii au putut vedea doar camionul, din cauza depășirii considerabile a lungimii maxime admise. Doar vopsirea camionului și a remorcii a durat mai bine de 1 200 de ore. În afară de acest lucru, au fost multe ore de frezare, îndoire, sudare și șlefuire.

Când proprietarul camionului de show, care a câștigat numeroase premii, turează motorul, țeava groasă de eșapament scoate fum gros cu un zgomot asurzitor.

Așadar nu a fost deloc o surpriză atunci când oamenii s-au adunat la coadă la intrarea în salonul de expoziție. Doar aruncați o privire la câteva poze. V-ar putea fi de folos pentru următorul proiect.

 

Comentati?

Your email address will not be published.