Spărgătorul de show-uri de modă – Un pensionar ajunge pe scenă la Săptămâna Modei Mercedes-Benz

Săptămâna Modei Mercedes-Benz
,
1.32K 0

Bunicule, ce cauți pe scenă? Spărgătorul de show-uri de modă a luat cu asalt podiumul de defilare la Săptămâna Modei Mercedes-Benz de la Sydney și i-a dojenit pe organizatori că au dat muzica prea tare. “Parcă e un avion la decolare”, a urlat pensionarul la paznic. “Voiam doar să văd cine poate da volumul mai încet”, a spus bătrânul născut în Franța.

Pensionarul în vârstă de 67 de ani a urcat val-vârtej pe scenă la Săptămâna Modei Mercedes-Benz din Australia. Bărbatul s-a plâns că zgomotul îi faca casa de vis-a-vis să tremure din toate încheieturile.

Pensionarul cu atitudine de divă, Maurice Thibault, și-a făcut o apariție pe cinste pe podium și a eclipsat-o total pe creatoarea de modă Kym Ellery, care tocmai venea pe scenă să le mulțumească spectatorilor. Bărbatul a spus că habar n-avea că face praf o prezentare de modă, pentru că luminile prea puternice nu-i permiteau să vadă mare lucru. Și doar voia să aibă liniște!

“Nici nu știam unde sunt, sincer să fiu. În ceea ce mă privește, era același lucru dacă ajungeam pe lună. Este cam jenant”, le-a spus reporterilor TV în ziua următoare.

Filmarea îl arată pe Maurice Thibault urcînd pe scena improvizată și urlînd la omul de la pază, arătînd spre urechi și gesticulînd nervos. Cel responsabil cu siguranța show-ului și a participanților la spectacol l-a escortat pe domnul Thibault în afara scenei.

Man Fashion Week

Muzică electronică și bași puternici au bubuit la Carriageworks din Sydney. Alături de Maurice Thibault, și alți vecinii s-au plâns că nu pot dormi din cauza zgomotului. Producătorii spectacolului spun că muzica ce suna ca un avion la decolare a durat doar un sfert de oră, iar gălăgia s-a terminat înainte de ora 7 p.m. Podiumul fusese mutat pe ultima sută de metri dintr-o locație interioară peste drum, în aer liber.

Pensionarul cu veleități de divă a provocat discuții aprinse de această dată, dar chiar își dorește să fie spectator la următorul spectacol și le cere un bilet organizatorilor: “Poate că ar trebui să mă invite!”, speră el. Ar fi mai bine, zicem noi. Altfel, iar o să apară neinviat.

Comentati?

Your email address will not be published.