Rolls-Royce refuză să accepte Mercedes-Maybach drept rival veritabil

,
1.92K 0

Rolls-Royce refuză să includă Mercedes-Maybach pe lista rivalilor săi veritabili, caracterizînd sub-brand-ul german drept un concurent real pentru automobilele Rolls-Royce la mâna a doua.

“Maybach nu este un concurent direct pentru Rolls-Royce, dacă vă gândiți la cum privim noi concurența,” a dezvăluit pentru CarAdvice, șeful departamentului de comunicare de la Rolls-Royce din America de Nord, Gerry Spahn.

rolls

Spahn nu se sfiește să atace Mercedes-Maybach, catalogîndu-l drept o alegere dedicată mai degrabă amatorilor de chilipiruri. “Vorbim despre o filozofie diferită, de o categorie complet diferită de clienţi. Mercedes-Maybach este o mașină pe care, pur și simplu, nu o vedem ca fiind un rival direct.”

Spahn spune că prețul nu este cel care contează. “Este vorba despre statut. Proprietarii noștri cumpără un Rolls-Royce pentru că își doresc asta. Este un mod de viață diferit, din acest motiv există oameni care visează să se afle într-un Rolls-Royce. La fel de uşor pot cumpăra avioane, yacht-uri, proprietăți imobiliare, opere de artă, cu așa ceva concurăm noi. Proprietarii noștri dau 20 de milioane de dolari pe un yacht. Vor să își cumpere și un Rolls-Royce sau două, doar ca să se asorteze cu acesta.”

Rolls-Royce a cunoscut o creștere fără precedent în ultimul deceniu. În 2014, compania britanică a vândut 4063 de mașini. Iar cifrele sunt așteptate să crească și mai mult, ca urmare a lansării viitorului model Wraith Drophead și a primului SUV din istoria companiei.

2016 Mercedes-Maybach S-Class

Între timp, Mercedes a pornit în misiunea de a redefini ultra-luxul cu noul său vârf de gamă, sub-brand-ul Mercedes-Maybach. Mercedes-Maybach nu reprezintă o linie de echipare. Este un sub-brand care combină perfecțiunea până la cel mai mic detaliu al Clasei S cu o nouă dimensiune a exclusivismului.

Citiți mai multe despre noul Mercedes-Maybach S-Class.

Comentati?

Your email address will not be published.