Primul E-Class Cabrio iese pe porțile uzinei din Bremen

,
1.26K 0

Primul model de serie Mercedes-Benz E-Class Cabriolet a ieșit pe porțile uzinei din Bremen, fiind al 5-lea membru al familiei E. Automobilul cu patru locuri și acoperiș textil marchează un moment important: în trei ani, uzina și-a reînnoit complet gama de produse.

Până la finele deceniului, portofoliul de vehicule “Made in Bremen” va include întreaga gamă de grupuri propulsoare – de la motoarele convenționale pe combustie și plug-in hybrid până la cele cu pilă de combustibil sau vehicule electrice.

E-Class Cabrio (1)

“Odată cu demararea producției Clasei E Cabrio, am reușit să implementăm cele mai noi tehnologii într-o serie întreagă de proiecte noi,” spune managerul uzinei Peter Theurer. “Acest lucru înseamnă că echipa din Bremen beneficiază de o flexibilitate maximă în cadrul gamei, a versiunilor și a sistemelor de propuslie. Așadar, suntem bine poziționați pentru viitor și putem răspunde cerințelor clienților.”

Noul E-Class Cabrio este produs pe aceeași linie de producție ca E-Class Coupe, C-Class Coupe și C-Class Cabrio. 12.500 de angajați lucrează la uzina din Bremen.

E-Class Cabrio (3)

 

Comentati?

Your email address will not be published.