Numărătoarea inversă – Un stop Mercedes-Benz C-Class Cabrio iese de sub prelată

,
1.43K 0

Jocul continuă! Mercedes-Benz C-Class Cabrio a ajuns pe internet, ascuns însă, sub o prelată gri. Compania de mașini de lux de la Stuttgart va dezvălui noua decapotabilă pe 1 martie, la Geneva.

Un singur stop se vede de sub prelate care se întinde pe caroseria elegantă în fotografia care arată modelele cabrio pe care compania le duce la cel de-al doilea salon auto al anului, cel din Elveția.

La cea de-a 86-a ediție a show-ului auto de la Geneva, Mercedes-Benz expune Colecția de Mașini de Vis (Dream Cars Collection) în toată splendoarea.

Noua fotografie apare la numai 5 zile după ce modelul Cabrio a ajuns pe internet sub forma unei schițe. Decapotabila se va alătura unui anturaj exclusivist, alcătuit din smart fortwo cabriolet, SL, SLC și AMG S 65 Cabrio.

Mercedes-Benz C-Class Cabrio

Cel mai probabil, prima versiune prezentată va fi C300, care va veni cu un motor de 2,0 litri cu 4 cilindri, dezvoltînd 241 CP. Dar Mercedes păstrează ce e mai interesant pentru final: versiunile AMG C43 și C63 îi vor călca rapid pe urme, evident, cu un plus de putere sub capotă: un V6 de 3,0 litri cu 367 CP pentru C43 și un V8 biturbo de 4,0 litri, lăudîndu-se cu 500 CP pentru ultra-performantul C63.

O versiune C 350 Plug-In version este așteptată și ea să-și facă apariția ceva mai târziu.

C-Class Cabrio vine cu un acoperiș textil, spre deosebire de rivalul Seria 4 de la BMW, dar asemănîndu-se, în acest sens, cu decapotabila A5 de la Audi.

Prima decapotabilă care poartă insigna C-Class va fi expusă pe 1 martie la Geneva și va ajunge în showroom-uri în toamna viitoare.

Comentati?

Your email address will not be published.