Nu vă puneți cu Evander Holyfield și Mercedes-ul său!

,
1.5K 0

La volanul unui Mercedes-Benz GLK, un șofer neatent iese de pe o străduță în drumul principal, fără ca măcar să se asigure și îl forțează pe șoferul unei camionete să frâneze violent. Cel care rula regulamentar pe drumul principal coboară nervos din mașină. Haideți să vedem ce se întâmplă.

Șoferul camionetei nu avea să se mulțumească doar cu un claxon agresiv. I-a tăiat calea SUV-ului Mercedes-Benz GLK, a coborât din mașină înjurînd și lovind cu palma mașina celuilalt șofer. Dar wow! Nu s-a așteptat niciodată la așa ceva! Fostul campion mondial la box Evander Holyfield a coborât din Mercedes-ul negru. Expresia pe fața șoferului nervos este neprețuită și tot ce poate îngâna este:

“N-am știut că tu erai!”

Exact! Nu poți ști niciodată peste cine dai. Și poate că este mai bine să nu afli niciodată decât să primești informația cu forța.

Acest clip face parte dintr-o campanie publică împotriva reacțiilor nervoase pe drumurile publice, menită să-i învețe pe șoferii care o caută cu lumânarea că ar fi mai bine să-și vadă de drum. Campania a fost pusă la cale de autoritățile statului american Georgia, îngrijorate de numărul mare de manifestări violente pe drumurile publice, dar și de rezulatele acestora.

Cu siguranță, nu este o idee bună să te pui cu Evander Holyfield, un boxer american retras din activitate, fot camion mondial incontestabil atât la categoria grea, cât și la supergrea. Poreclit “The Real Deal”, Holyfield nu ar face niciodată un pas înapoi. Și țineți minte că “The Real Deal” este și… “The Tough Deal”. A fost cap de afiș în 1997, atunci când a boxat în celebra “Bite Fight”. În timpul celui mai bizar meci de box din istorie, Mike Tyson i-a mușcat urechea, a scuipat-o pe podeaua ringului și a fost descalificat.

Evander Holyfield este singurul cvadruplu campion mondial la categoria grea, adjudecîndu-și centurile WBA, WBC și IBC în 1990, titlurile WBA și IBF în 1993 și WBA în 1996 și 2000.

 

Comentati?

Your email address will not be published.