Nu se vede luminița de la capătul tunelului pentru doi șoferi de Mercedes

,
1.26K 0

Incapabilitatea dă nas în nas cu egoismul în Marea Britanie, acolo unde doi șoferi de Mercedes s-au întâlnit la mijlocul unui tunel îngust, în care nu aveau nicio șansă să treacă unul pe lângă altul. După 40 de minute de scandal, zeci de mașini stătea aliniate la coadă, așteptînd o decizie.

Șoferița aflată în Mercedes-ul decapotabil s-a confruntat cu cele mai multe dintre vorbele dure. “O grămadă de oameni vor să ajungă să-și ia copiii de la școală, așa că dă odată înapoi, te faci de râs!”, urlat cu o voce de soprană cel care ar fi trebuit să țină situația sub control.

Tunel șoferi de Mercedes

Femeia din decapotabilă intrase în tunel îndreptîndu-se către Maidenhead. Un indicator aflat pe sensul său arăta că ea avea prioritate. Între timp, un bărbat în vârstă, aflat, de asemenea, la volanul unui Mercedes, a intrat în tunel, îndreptîndu-se către Bray.

Șoferul în vârstă parcursese o bună bucată de drum prin tunel, când a dat nas în nas cu decapotabila bleumarin. Dar în acest gen de tunel ca cel din Marea Britanie sau ca cele mai multe de pe Coasta Amalfitană (șoferii care au condus în zona golfului Napoli știu exact despre ce este vorba) nu are prioritate primul sosit, iar aceste situații nu-și găsesc soluții la mica înțelegere. Ambele capete ale tunelelor sunt păzite de personal specializat în dirijarea traficului rutier și uneori, în aceste locații, se află și semafoare care îi anunță pe șoferi când pot intra în tunel și când sunt nevoiți să aștepte trecerea vehiculelor din sensul opus.

Tunel șoferi de Mercedes

Șoferița recalcitrantă nu a intrat în panică, deși i s-au adresat o grămadă de insulte. A stat, pur și simplu, și a așteptat ca șoferul celălalt să dea înapoi.

“Fiica mea adolescentă merge pe jos pre casă. Dacă i se întâmplă ceva, tu ești de vină!” a urlat la ea o femeie exasperată.

Tunel șoferi de Mercedes

Nu vom lua partea nimănui în acest conflict și, cu siguranță, nici nu vom juca acea carte feministă. Dar nu putem decât să ne amuzăm pe seama domnului ajuns la o vârstă respectabilă care, în sfârșit, după îndelungi parlamentări, se hotărăște să dea înapoi. Dar ar fi fost bine să nu facă asta. Nu a făcut decât să demonstreze că habar n-are cum să dea în marșarier, aflându-se, la un moment dat, la doar câțiva centimetri de a-și lovi limuzina argintie de zidul tunelului. Deci acesta este unul dintre motivele pentru care conflictul a durat la nesfârșit. Oare încă mai are permisul?

Vedeți întâmplările șocante în clipul de mai jos:

Comentati?

Your email address will not be published.