Mult așteptata reclamă Mercedes-Benz – Asta nu este poveste!

Reclama Mercedes-Benz la Super Bowl
,
2.47K 0

Pe locuri, fiți gata, start! Și în sfârșit, este aici! Cea mai recentă reclamă Mercedes-Benz, una pe care o așteptăm încă din 2013, când Mercedes a difuzat ultimul spot publicitar la Super Bowl. Marea Cursă a început deja pentru Mercedes-Benz, mult înainte de cea mai vizionată competiție sportivă a tuturor timpurilor, Super Bowl!

Aceasta este reclama pe care Mercedes-Benz o va difuza în cel de-al patrulea sfert de la Super Bowl. Este Marea Cursă între țestoasă și iepure, o abordare contemporană a fabulelor lui Esop. Sunt cele 60 de secunde pentru care compania de la Stuttgart plătește nu mai puțin de 9 milioane de dolari (4,5 milioane de dolari pentru 30 de secunde din spațiul publicitar din timpul jocului). Dar toată lumea are de câștigat, din moment ce peste 100 de milioane de telespectatori sunt așteptați să urmărească spotul publicitar în timpul meciului.

Țestoasa merge agale și are alături de ea un melc care se mișcă parcă în reluare, pentru a o încuraja, în timp ce iepurele vitezoman se grăbește spre linia de sosire.

reclama Mercedes-Benz

Reclama pe care am așteptat-o încă din 2013

Dar ceva o face pe țestoasă să se abată de la cea mai importantă cursă care a avut loc vreodată în pădure. Vede în depărtare fabrica AMG și intră tocmai când inginerii montează motorul unui Mercedes-AMG GT. În timp ce iepurele pierde timp prețios la povești și jucînd cărți cu prietenii săi, fără să se gândească nici măcar o secundă la rivalul său, țestoasa îl depășește, aflîndu-se la volanul unei bile de foc motorizată nebunește, mașina lansată de Mercedes pe 9 septembrie, la Salonul Auto de la Paris.

Și ați observat cine se află pe scaunul din dreapta, făcîndu-i iepurelui cu mâna? Exact! Este chiar iubita lui (nu, nu iepurașul Playboy) care stă lângă țestoasă. Și asta nu este poveste!

Comentati?

Your email address will not be published.