Mercedes-Maybach S 600 dezvăluit înainte de lansarea oficială

Mercedes-Maybach S600
,
1.54K 0

Mercedes-Benz își netezește drumul pentru Saloanele Auto de la Los Angeles, respectiv de la Guangzhou. Astfel producătorul german de automobile de lux a dat publicității două fotografii teaser pentru modelul său S-Class cu ampatament mărit, denumit Mercedes-Maybach, al cărui debut oficial va fi la sfârșitul acestei luni.

Un S-Class și mai luxos va fi succesorul brandului Maybach, închis la finalul lui 2011, și va fi comercializat sub numele Mercedes-Maybach S 600. Mai mult decât atât, modelul este gândit să rivalizeze cu Rolls-Royce Ghost și Bentley Flying Spur.

Maybach este cea de-a patra versiune a noii game S-Class, după limuzinele cu ampatament scurt și lung și coupe. Gama va fi completată de versiunea Pullman cu 2+2+2 locuri și un cabrio cu patru locuri, două uși și acoperiș textil.

Din moment ce noul S-Class lansat în 2013 a devenit recent cel mai bine vândut S-Class din toată istoria modelului, Mercedes-Benz ia în considerare să răspună dorinței mai multor clienți, care vor mai multă individualitate și exclusivitate.

Mercedes-Maybach nu este o linie de echipare, ci un sub-brand sub care se vor oferi în viitor modele Mercedes-Benz în versiuni mult mai exclusiviste.

Conform oficialilor Mercedes-Benz, Mercedes-Maybach S 600 va întruchipa o versiune mult mai exclusivistă și individualistă care va permite clienților să iasă și mai mult în evidență în acest segment.

Archivnummer: SSPIP42466

Bineînțeles, ne așteptăm la îmbunătățiri discrete la nivel vizual, dar și la ușile spate mai late și la grila modificată, modificări care ar trebui să cimenteze poziția modelului în cadrul gamei.

Însă cele mai multe schimbări se vor vedea la interior. Mercedes-Benz nu a dezvăluit nimic în legătură cu interiorul, dar ne așteptăm la ceva mai mult spațiu la picioare pentru pasagerii din spate, scaunele din spate vor fi acționate electric, plus un numeroase posibilități de personalizare și o paletă mai largă de materiale și inserții. 

Așa cum sugerează și sigla S 600, Mercedes-Maybach ar trebui să fie propulsat de un motor V12 de 6 litri capabil să producă 530 CP și un cuplu de 830 Nm, cu toate că Mercedes-Benz nu a dezvăluit nimic despre aceste aspecte, cel puțin pentru moment. Mai multe detalii vor ieși la iveală la debutul oficial al modelului la Salonul Auto de la Los Angeles.

Sursa: Mercedes-Benz

 

Comentati?

Your email address will not be published.