Noua Clasă S a depășit pragul de 100.000 de unități vândute

Mercedes-Benz S-Class
,
1.36K 0

Deși a fost lansată abia anul trecut, limuzina de lux de la Mercedes-Benz a depășit pragul de 100.000 de unități vândute. Astfel, noua Clasă S devine modelul cu cea ma rapidă vânzare din toată istoria Clasei S.

Mai mult de 100.000 de unități într-un singur an poate fi un rezultat pozitiv pentru orice mașină, dar este mult mai impresionant dacă vorbim despre o limiziună de lux, masivă și care, deloc surprinzător, nu este tocmai ieftină. Și hai să nu uităm că încă ne confruntăm cu o criză financiară care nu pare să se finalizeze prea curând.

Dar lasă în seama Clasei S de la Mercedes-Benz să desființeze toate regulile general acceptabile.

Ca să fim sinceri până la capăt, Mercedes-Benz a trișat puțin pentru a ajunge la acest rezultat. Modelul Clasa S a intrat extrem de rapid pe piață, încă de la prima sa lansare comercială, începând cu Germania, țara natală, apoi țările unde se vinde cel mai bine și anume: China și Statele Unite ale Americii. Cele din urmă reprezintă cele mai mari piețe pentru Clasa S. Conform oficialilor Mercedes-Benz, aproape jumătate dintre modelele S-Class construite au drept destinație China, în timp ce în Statele Unite se vinde aproximativ un sfert. În comparație, doar o zecime din totalul limuzinelor Mercedes-Benz rămâne acasă, în Germania.

S500 PLUG-IN HYBRID, Kopenhagen 2014

Dacă privești mai atent mașina îți vei da seama imediat de ce este atât de dorită de către cei ce caută mai mult decât un sedan premium exclusivist. Este o combinație între calitate, frumusețe, design fără cusur, tehnologie care provoacă limitele, confort de neegalat și motoare eficiente, dar puternice. În plus, există și o varietate bogată de versiuni.

Modelul S-Class Coupe a fost disponibil doar pentru o perioadă scurtă de timp în tot acest interval (de prin septembrie și până în momentul actual), așadar tot meritul este al versiunilor Clasa S pe benzină și diesel, plus variantele AMG și S500 PLUG-IN HYBRID. În zilele noastre, personalizarea este foarte importantă și totul începe cu posibilitatea de a-ți alege o combinație de motor și cutie de viteze care să-ți satisfacă nevoile.

Începând cu data de 1 ianuarie 2014, Mercedes-Benz a vândut 75. 391 unități. Astfel, cu puțin ajutor de la Clasa S Coupe, sunt șanse reale ca noua Clasă S să depășească numărul de 100.000 de unități vândute și în anul calendaristic 2014.

Comentati?

Your email address will not be published.