Mercedes de aventuri extreme: Mercedes-Benz G500 4×4². Video

Mercedes-Benz G500 4x4²
,
3.66K 0

Mercedes-Benz a dat drumul bestiei! G500 4×4² se întrece cu feline sălbatice și aruncă pietre în camera de filmat! Urmăriți primul video cu mașina care arată ca și cum ar avea un miliard de ași în mânecă!

Cât de departe poate merge? Ei bine… întrebarea este: cât de departe poți merge tu?

Urmașul monstrului Mercedes-Benz 6×6, the G500 4×4² își face prima apariție în mișcare într-un video care îți taie respirația, înaintea debutului official de la Salonul Auto de la Geneva, care va avea loc în martie.

Ieșind din ceea ce pare o mina de aur, arătînd ca și cum ar fi îmbrăcat în aur și deranjînd o pumă într-un peisaj pietros cu décor de altă planetă, motorul zgomotos din G-ul strălucitor eliberează 416 CP și un cuplu de 610 Nm de-a lungul unor poteci nestrăbătute de nimeni până acum, devorînd piatră cu piatră, înghițind centimetru cu centimetru.

Mercedes-Benz G500 4×4²

Intrînd în apă cu roțile sale de 22 de inci și acoperindu-și vopseaua solară cu noroi, G500 4×4² face întoarceri și valuri într-un râu în care pietrele și vegetația nu reprezintă o problemă pentru cele trei diferențiale autoblocante. Curățat perfect natural de cursul râului, G500 4×4² își face drum prin oraș și dă de înțeles: mă descurc și în misiunile imposibile din off-road, dar fac față fără probleme și în ritmul intens al orașului.

Mercedes-Benz G500 4×4²

Fără niciun punct slab, mașina este o fortăreață pe roți, care nu are nevoie să se dea mare ca să atragă atenția. Doar trebuie să-și facă apariția. Look-ul său are atitudinea care transformă orice imposibil într-o posibilitate, odată ce ai urcat la volan. Și pentr că tot vorbim de atenție, așteptările în ceea de privește vânzările sunt uriașe, din moment ce există deja interes uriaș manifestat din Orientul Mijlociu, Rusia și Statele Unite. Ce a început ca un exercițiu de marketing pentru cea de-a 35-a aniversare a Clasei G, s-a dovedit a fi o afacere pe cinste.

Mercedes-Benz G500 4×4²

Click aici ca să aflați tot ce trebuie să știți despre Mercedes-Benz G500 4×4²!

Conform unor surse de încredere citate de site-ul Autocar, G500 4×4² este așteptat să fie pus în vânzare până la finalul acestui an pentru un preț aproximativ de 271 000 euros ($308 000).

În luna mai a acestui an, Mercedes-Benz va pune punt producției fratelui mai mare, G63 AMG 6×6.

 

Comentati?

Your email address will not be published.