Mercedes-Benz GLA primește jante Forgiato de 26 de inchi ca să joace în clipuri hip-hop

,
2.24K 0

Ace Whips lovește din nou! Compania a urcat un Mercedes-Benz GLA pe jante Forgiato uriașe, de 26 de inchi, asigurîndu-i astfel un look scandalos. Exact ceea ce trebuie pentru a atrage atenția artiștilor hip-hop.

S-au dus zilele în care Mercedes-Benz GLA atrăgea atenția familiștilor, care intenționau să transporte cu el o soție, un copil, un cărucior și un câine. GLA-ul s-a mutat acum la Hollywood și, ca multe viitoare vedete, a trecut mai întâi prin mâna chirurgilor plasticieni. A devenit acum verde de invidie pentru frații săi cu înfățișare normaIă. Pe deasupra, a fost încălțat cu jante Forgiato uriașe, de 26 de inchi.

Mercedes-Benz GLA jante Forgiato

GLA-ul verde ca merele din reclamele la pasta de dinți a primit și un nou sistem de suspensie, potrivit pentru jantele glossy cu margini verzi care se asortează cu nuanța caroseriei.

Nu avem încă informații în ceea ce privește modificările aduse motorului, dar, conform reputației celor de la Ace Whips, cu siguranță au dat mașina pe mâna unui tuner specializat în modificarea performanțelor, pentru ca unitatea de sub capotă să fie în ton cu înfățișarea. Acum este doar o chestiune de timp până când vom vedea acest Mercedes-Benz GLA 250 4Matic în clipurile hip hop, balansîndu-se în sus și în jos, ca să țină ritmul melodiei.

Nu este prima data când un Mercedes-Benz a ajuns în atelierul Ace Whips. Și Mercedes GL 450 a suferit o transformare șocantă.

Mercedes-Benz GLA jante Forgiato

Comentati?

Your email address will not be published.