Mercedes-Benz CLA by Fairy Design – Nu chiar o zână!

,
2.6K 0

Într-o altă lume, într-o altă dimensiune, acesta ar fi o bestie. Una mare și albastră, care scoate fum pe nări și care urlă pe șosea. Mercedes-Benz CLA a fost deghizat într-un monstru de experții în body-kit-uri de la Fairy Design.

Compaia cu sediul la Kyoto a respectat blazonul companiilor de tuning japoneze și a creat ceva care pare că vine dintr-o altă lume. La propriu! Dar să le acordăm încrederea cuvenită, chiar dacă nu sunt super vedete pe piața tuning-ului. Fairy Design lucrează deja cu Maserati și Porsche.

Mercedes-Benz CLA by Fairy Design (4)

Coupe-ul cu patru uși vine acum cu un spoiler frontal și aripi evazate care flanchează ambele laterale, atât pe spate, cât și pe față. Arcadele sunt prinse în șuruburi, în stilul celor lucrate de mult mai cunoscuții Liberty Walk-style. Mergîd spre spate, dăm de un spoiler semeț montat pe capacul portbagajului, o bară agresivă și un și un difuzor de aer nou, toate avînd un impact vizual puternic și garantînd bolidului atenția după care tânjește șoferul.

Mercedes-Benz CLA by Fairy Design (3)

Trenul de rulare a rămas însă intact. Motorul turbo de 1,6 litri cu patru cilindri dezvoltă tot 154 CP și un cuplu de 250 Nm, transmise prin intermediul unei cutii cu ambreiaj și șapte trepte, 7G-Tronic. Poate că înfățișarea mașinii ne contrazice, dar încă are nevoie de 8,5 secunde pentru a ajunge de pe loc la 100 km/h. Pentru un plus de putere și viteză, acest body kit poate fi montat și pe versiunea CLA 45 AMG. Modelul AMG vine la pachet cu 355 CP și 450 Nm și are nevoie de numai 4,6 secunde pentru a atinge borna de 100 km/h. Două variante de jante – negre sau aurii – sunt disponibile pentru limuzina compactă.

Dacă sunteți pregătiți să vă transformați CLA-ul într-un monstru albastru, aveți nevoie de aproximativ 9000 de euro. Asta doar pentru versiunea standard. Dacă vreți să puneți mâna pe pachetul complet, prețul ajunge la aproximativ 11 000 de euro.

Sursă: Fairy Design.

Comentati?

Your email address will not be published.