Mercedes-AMG C 63 Coupe Edition 1 este de o frumusețe rară

,
2.4K 0

Mercedes-AMG C 63 Coupe Edition 1 marchează debutul noului C-Class Coupe în versiunea de top AMG. Modelul special va fi disponibil în ediție limitată pe parcursul primului an de producție și va avea premiera alături de modelul standard C 63 la salonul auto de la Frankfurt.

Două pachete de design își vor face apariția, ambele onorînd și imitînd, în același timp, mașina nebunească de curse Mercedes-AMG C 63 DTM 2016. Iar influența acesteia asupra design-ului este impresionantă, Mercedes-AMG C 63 S Coupe urmînd să primească o transformare vizuală pe cinste.

Printre îmbunătățiri, găsim vopseaua mată exclusivă designo Magno Selenite Grey, însoțită de aplicarea unei pelicule galbene deasupra pragurilor. Mai multe accente galbene decorează panoul de bord, ceasurile analog tipice AMG cu design IWC și covorașele. De asemenea, rezervate ediției special sunt jantele negre Performance de 19 inchi cu flanșele jantelor vopsite în galben. Frânce ceramice, scaue AMG Performance îmbrăcate în piele Nappa prezentînd cusături galbene completează acest tablou.

mercedes-amg-c63-coupe-edition-1-6

Pe de altă parte, cel de-al doilea pachet este dedicat celor mai conservatori dintre clienți este este definit de către dungile sport de culoare gri mat și de jantele negre forjate cu spițe lucioase încrucișate. Frânele ceramice sunt, de asemenea, opționale, așa cum este și întreaga paletă de culori. Aceasta este oferită în exclusivitate pentru Mercedes-AMG C 63 Coupe, în timp ce vârful de gamă, versiunea S, este disponibil doar cu pachetul extins, menționat anterior.

O bară față unică, mai lată, laterale mai proeminente, un difuzor în spate, margini pentru o circulație superioară a aerului la demaraj la ambele variante, Mercedes-AMG C63 Coupe Edition 1 fiind echipat și cu AMG Night Package, care constă în accente negre lucioase la oglinzi, șorțuri și praguri, plus o grilă dublă cromată și țevi de evacuare.

mercedes-amg-c63-coupe-edition-1-5

Din punct de vedere tehnic, Mercedes-AMG C 63 Coupe Edition 1 pare, în mare parte neschimbat, pentru un ochi neantrenat. La o a doua privire, găsim arcade evazate ale roților din față și din spate, combinate cu un ecartament mărit și cu jante mai mari. Motorul biturbo V8 de 4,0 litri de la Mercedes-AMG GT (fără ungerea sub presiune cu carter uscat) rămâne și el neschimbat, oferind valorile de putere deja cunoscute, 476 CP sau 510 CP.

Comentati?

Your email address will not be published.