Limuzina lui Putin s-a ciocnit cu un Mercedes. Șoferul prezidențial ucis pe loc

,
1.4K 0

Șoferul lui Vladimir Putin a murit cu numai câteva ore în urmă, în urma unui accident teribil, care a avut loc în centrul orașului Moscova. Acesta se afla la volanul limuzinei prezidențiale, un BMW Seria 7, atunci când un Mercedes CLS venind din direcția opusă, l-a lovit în plin.

Imagini cutremurătoare au fost făcute publice de presa din Rusia, care anunță că șoferul prezidențial a fost ucis pe loc, în impactul care a avut loc pe un bulevard cu mai multe benzi de circulație din centrul Moscovei. Vladimir Putin nu se afla în mașină în momentul accidentului, liderul rus participînd la summit-ul G20, care are loc în China, alături de alți lideri ai lumii, ca Barrack Obama, Angela Merkel și Theresa May.

Medicii sosiți la fața accidentului nu au făcut decât să constate decesul celui aflat în BMW. Cel aflat la volanul Mercedes-ului CLS a fost dus de urgență la spital, în stare gravă.

BMW-ul zdrobit era înregistrat ca aparținînd Consiliului Federal, cunoscut ca fiind Senatul Rusiei sau Camera Superioară a Parlamentului. Se pare că șoferul preferat al lui Vladimir Putin avea o experiență de 40 de ani la volan și se afla în serviciul liderului rus de mai bine de două decenii.

Comentati?

Your email address will not be published.