Limuzina de top transformată! Mercedes S-Class facelift 2017 într-o filmare spion

,
1.61K 0

Cei de la Mercedes adoră să ne amăgească. Mercedes S-Class facelift 2017 a fost din nou spionat și avem toate detaliile grație vânătorului de prototipuri Walko.

S-Class W222 facelift se pregătește să ajungă pe piață în 2017. Noul clip spion dezvăluie că design-ul limuzinei de lux a suferit modificări subtile. Cea mai semnificativă dintre acestea este reflectată de partea frontală. Acolo, S-Class va veni cu faruri cu un design nou, cu trei benzi LED în locul uneia singure. Și benzile tipice ale stopurilor par să fi primit o nouă configurație.

Filmarea exclusivă a lui Walko arată modificări minime de design la interior. Dispunerea cu ecran dual o va imita pe cea existentă la noul E-Class, al cărui cadru devine mai îngust, iar comutatoarele mecanice care despărțeau panoul de bord de ecranul multimedia central au dispărut.

Este de așteptat ca Mercedes S-Class facelift să integreze noi sisteme de asistență, inclusiv abilități de rulare autonomă. În plus, noul Mercedes S-Class va beneficia de cea mai recentă generație a farurilor LED multibeam. Acest sistem permite rularea cu faza lungă activată în permanență – unitățile LED stingîndu-se, în funcție de trafic, pentru a evita orbirea șoferilor care vin din sens opus.

La capitolul motorizare, așteptăm un plus de putere și un minus în ceea ce privește consumul și emisile CO2. Transmisia automată cu nouă trepte va fi oferită, de asemenea, în cadrul gamei.

 

Comentati?

Your email address will not be published.