Hollywood-ul s-a mutat la New York

Mercedes-Benz Fashion Week
,
1.62K 0

Mercedes-Benz Fashion Week tocmai a tras cortina la New York, dar câteva vedete au strălucit printre spectator. Rihanna a fost la show-uri de trei ori. Nu doar pentru paradele de modă, dar și din dragoste pentru Mercedes. Familia Beckham, actorul care tot ratează Oscarul, Leonardo DiCaprio, și mulți alții, au urmărit gala din sală.Săptămâna modei Mercedes-Benz de la New York a atras celebritățile ca un manget. Jumătate de Hollywood s-a mutat în Big Apple pentru a săptămână întreagă, ca să guste stilul sezoanelor următoare. Cântăreața Rihanna a urmărit paradele de modă trei zile la rând. Nu o interesează doar hainele de designer, ci și Mercedes. Anul trecut, chiar înainte de a se despărți de logodnicul ei, Chris Brown, i-a cumpărat acestuia spectaculosul Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss Edition pentru un million de dolari.

Rihanna fotomontaj

Cu Victoria Beckham în culisele marelui spectacol, fostul fotablist David Beckham a fost suporter în primul rând al tribunelor. La fel au fost și cei trei fii ai ei, dar și cea mai mica amatoare de modă de la eveniment, fiica ei de trei ani, Harper Seven. De această data, fosta Spice Girl a afișat forme asimetrice și culori conservatoire pentru colecția Primăvară/Vară 2015.

The Beckhams

Actorul care tot ratează Oscar-ul, Leonardo DiCaprio, a fost și el present la eveniment, alături de legenda Hollywood-ului, Whoopi Goldberg, nerăbdătoare să o vadă pe vechea sa amică, vedetă a lumii modei încă din anii ’90, Naomi Campbell, care a revenit pe scenă la vârsta de 44 de ani.

Naomi fotomontaj

Bono de la U2 a ajuns și el la New York special pentru Săptămâna Modei. Evenimentul Mercedes-Benz se mută în Europa. Rămâneți pe recepție!

Comentati?

Your email address will not be published.