Frumoasa și bestiile Mercedes-AMG

,
1.41K 0

Emoție și accelerație! Cea mai puternică mașină compactă din lume, Mercedes-AMG A45, atotputernicul SUV Mercedes-AMG G63 și mândria companiei, GT S, sunt bestiile din regatul zăpezii, îmblânzite de regina de gheață Elena Yarkhunova, în cel mai recent clip lansat de compania de la Affalterbach.

Un Mercedes-AMG A 45 roșu ca focul, sfidînd albul strălucitor al zăpezii, intră pe poartă. Cel aflat la volan se dă jos, închide lacătul și merge mai departe. Aici nu au voie decât persoanele și mașinile autorizate.

A 45 se grăbește, alunecă pe drumul acoperit de zăpadă, lăsînd în urmă un nor de pudră albă. Are întâlnire cu un Mercedes-AMG GT S. Cele două mașini gonesc împreună, dar se opresc brusc. O apariție ciudată dansează în fața lor. Frumoasa încearcă să îmblânzească bestiile. Motoarele au făcut liniște.

 

Patinatoarea profesionistă Elena Yarkhunova dansează de parcă ar pluti deasupra gheții din fața lor. Cei aflați la volan se uită unul la celălalt. Frumoasa are și un partener de dans: un Mercedes-AMG G63. Cei doi fac piruete: ea cu o grație ieșită din comun, SUV-ul încercînd să nu facă praf gheața de sub roți.

Dar suficientă artă pentru moment. GT-ul ultra sportiv, cu 510 CP dezvoltați de motorul V8 biturbo de 4 litri, și A45, cu 360 CP asigurați de unitatea turbo de 2 litri, sunt bestii Mercedes-AMG imposibil de îmblânzit.

Comentati?

Your email address will not be published.