De la zero la infinit cu Mercedes S 65 AMG Coupe

Video S 65 AMG Coupe lansat de AMG
,
2.79K 0

Maiestuos de frumos și uluitor de puternic. Mașina asta chiar nu are niciun defect? Poate le găsiți dumneavoastră urmărind clipul care depășește cu puțin un minut, abia lansat de AMG.

La apus. Atunci se termină clipul și începe distracția. Într-un décor cu palmieri și drumuri de coastă de-a lungul oceanului, schimbările bruște de direcție și urletele furioase ale celui mai puternic S-Class Coupe, S 65 AMG Coupe, par să deranjeze peisajul. Dar automobilul care dă peste cap standardele puterii în familia Clasei S este binevenit cu toți cei 630 CP ieșind dintr-un V12 nebun, care dezvoltă și un cuplu cu cifre impresionante: 1000 Nm! Monstrul V12 este, pentru prima oară, combinat cu cutia Plus 7G-Tronic AMG.

Probabil că nu v-ați putut da seama din filmare (chiar dacă imaginile sunt din când în când în slow motion, pentru a ne acorda răgaz să observăm detaliile), dar această mașină aleargă de la zero la infinit (pardon, am vrut să spunem 100 km/h) în 4.1 secunde.

Mercedes-Benz S 65 AMG Coupe

Cu un interior îmbrăcat în cele mai vine materiale, cu scaune, plafon și bord tapițate cu piele Nappa, S 65 AMG vine cu un nou volan în trei spițe cu padele de schimbare a vitezelor, un display proiectat pe parbriz și un touchpad. Și lista nu se încheie aici: un sistem audio surround ultra-modern Burmester 3D, o camera care de poate roti 360 de grade, Pachetul Driving Assistance Plus cu Distronic Plus inclus. Și nu vă spunem despre toate sistemele de siguranță ca să vă dăm idei să nu fiți atenți la drum. Nu poți pierde concentrarea nicio secundă cu această mașină. Caii ăia putere sunt prea sălbatici.

Și cum rămâne cu defectele? Încă le așteptăm!

Comentati?

Your email address will not be published.