Cei care au schimbat istoria – Roger Federer și Mercedes-Benz SL

,
1.51K 0

Măreție incontentestabilă și o carieră de vis. Mercedes-Benz a lansat campania SL și a pus mașina de tradiție în compania unei vedete cu o reputație pe măsură: Roger Federer. Atât Mercedes-Benz SL, cât și fostul numărul 1 din tenisul mondial, au schimbat istoria lumii lor pentru totdeauna.

„Încă de la început, avea un potențial incredibil. Atitudinea încrezătoare, forța pe care o emana, înfățișarea senzațională. Acest nou-venit și-a depășit predecesorii”, spune vocea din clip și nici nu ne putem da seama dacă se referă la tenismen sau la mașină.

Clipul îl transferă pe Roger Federer într-o eră în care nici măcar nu venise încă pe lume. Însă legendarul Rod Laver, australianul care este de două ori mai în vârstă ca Federer, susține că a jucat împotriva lui. Era Epoca de Aur a tenisului, vremea în care tenismenii erau nobili până în măduva oaselor, îmbrăcați în alb și făcînd plecăciuni galante în fața publicului.

Roger Federer & Mercedes-Benz SL“Îmi amintesc când am jucat prima data, puștiul era incredibil”, spune Rod Laver, jucîndu-și rolul cu dibăcia unui actor de la Hollywood. “Eram mari rivali la acea vreme. Puștiul m-a impresionat cu viteza sa, cu finețea loviturilor și cu mașina pe care o conducea. Oh, da, îmi amintesc acea mașină!”

Mașina era un SL clasic, roșu ca focul, pe care un Federer din alte vremuri îl conducea pe sub Turnul Eiffel și pe Champs Elysees.

Apoi au intrat în scenă tricourile colorate și pletele în vânt. Cu părul până la umeri, Roger Federer face praf tot ce iese în cale, lovind cu racheta la întâmplare. Erau anii ’90, iar el părea că este bun la a fi băiatul rău. Imaginile vă amintesc cumva de Andre Agassi? Un Pullman, un avion privat și o atitudine sălbatică. Îi lipsea ceva pentru a fi vedeta tenisului?

Apoi o eră nouă a adus schimbarea. Vedetele vin și pleacă, dar excelența rămâne pe poziții. Ea este cea care îi transformă pe cei buni în adevărate legende.

https://www.youtube.com/watch?v=ABbh5iQA5oY

Comentati?

Your email address will not be published.