F1

Campionul mondial: are 30 de ani și e fabulos!

Pilotul Mercedes AMG Petronas tocmai a împlinit 30 de ani
,
1.34K 0

Lewis Hamitlon tocmai a împlinit 30 de ani și dublul campion mondial le-a transmis fanilor: “Încerc și titlul cu numărul trei.” Pilotul de la Mercedes AMG Petronas și-a sărbătorit ziua de naștere în Anglia, unde s-a întors după ce petrecut la New York de Revelion, cu iubita sa Nicole Scherzinger.

După ce a călătorit prin toată lumea ca să-și piloteze monopostul și ca să facă o serie de vacanțe de lux, Lewis Hamitlon și-a sărbătorit cea de-a 30-a zi de naștere acasă, în Anglia, alături de familie și de iubita sa, cântăreața pop Nicole Scherzinger.

Hamilton 30 de ani

În ziua sa specială, Hamilton a postat câteva fotografii pe Instagram și Twitter și i-a mulțumit mamei sale că l-a adus pe lume. A primit urări de la întreaga echipă Mercedes AMG Petronas, dar cea mai interesantă a venit de la colegul și rivalul său, Nico Rosberg. Neamțul s-a amuzat pe seama vârstei sale: “Acum ești bătrân. Sper că va fi mai ușor pentru mine!”

Hamilton 30 de ani

Înțepăturile lui Nico sunt doar o ironie, pentru că el este cu doar șase luni mai mic ca Lewis Hamilton. “Ne cunoaștem de 20 de ani, nu suntem prieteni”, a spus Nico Rosberg la finalul sezonului, după ce Hamilton și-a adjudecat titlul mondial.

De ziua lui Hamilton, Nico Rosberg a fost cel care a primit cel mai interesant cadou. L-a primit pe Bailey, un pui de dog german, care are deocamdată două luni. Dar până la vârsta de un an, Bailey va ajunge la 40 de kilograme și va continua să crească și după această vârstă.

Rosberg Bailey

Și Hamilton are un câine. Un bulldog pe nume Roscoe (Pistol), pe care îl plimbă în jurul lumii în avionul său particular de 30 de milioane de euro. După cum se vede în fotografii, Roscoe a fost pictat și pe casca stăpânului său, iar cățelul este singurul căruia Hamilton îi împrumută mașina.

 

Trei lucruri din cariera lui Hamilton care au legătură cu… 30:

  1. Lewis Hamilton este unul dintre cei șapte piloți din istorie care au reușit peste 30 de victorii în Formula 1: 33. Ceilalți șase sunt: recordmanul absolut Michael Schumacher (91), Alain Prost (51), Ayrton Senna (41), Sebastian Vettel (39), Fernando Alonso (32) și Nigel Mansell (31).
  2. A intrat și în elita piloților care au obținut peste 30 de pole position-uri în carieră. Și acest clasament este condus de Michael Schumacher (68), Ayrton Senna (65), Sebastian Vettel (45), Jim Clark (33), Alain Prost (33) și Nigel Mansell (32).
  3. Hamilton este, în schimb, singurul pilot care a obținut peste 30 de victorii cu un motor Mercedes în Formula 1 (33).

Comentati?

Your email address will not be published.