Atenție la elefanți! Un uriaș distruge un Mercedes!

,
1.54K 1

Dacă hotărâți să vizitați Thailanda în sezonul de împerechere al elefanților, asigurați-vă că polița CASCO acoperă pagubele produse de creaturi uriașe. Nu prea are sens recomandarea, nu-i așa? Ei bine, o să aibă, după ce vedeți următorul clip.

Câțiva turiști tare ghinioniști n-au avut nimic de făcut decât să stea și să privească elefantul care le-a transformat Mercedes-ul clasic într-o jucărie, în Parcul Național Khao Yai din apropierea capitalei Bangkok. Așa cum arată filmarea, gigantul s-a așezat pe mașină, a adulmecat-o, s-a scărpinat de ea și, în cele din urmă, s-a dus la altă mașină și s-a urcat pe aceea. Dar nu a fost satisfăcut, așa că i-a dat și câteva picioare. Din fericire, toți pasagerii mașinilor vizate de elefant au scăpat cu bine.

Un elefant adult poate cântări între 2 și 7 tone. Evenimentul cu pagube uriașe a avut loc în ianuarie 2015, adică în sezonul de împerechere al elefanților. Ne întrebăm acum doar dacă polițele de asigurare din Thailanda acoperă astfel de pagube survenite în urma întâlnirilor cu elefanții.

Un veterinar de la o clinică de stat, Patarapol Maneeorn, susține că elefanții nu se apropie de mașini, de obicei. Dar acesta era probabil stresat din cauza perioadei de împerechere, așa că se pare că a încercat să se împerecheze chiar cu o mașină, pe șosea.

Aceste imagini ne schimbă părerea despre, să zicem, București, la oră de vârf. Noi credeam că aici este periculos să conduci!

Și maimuțele pot strica un Mercedes! Și asta în timp record! Dacă nu le-ați văzut, click aici!

 

One Comment

  • Stefan says:

    Bine, la ei sunt elefanti d-astia cu trompa si fildesi, dar la noi sunt altfel de elefanti cu bate si fara semnalizare….

Comentati?

Your email address will not be published.