Adolescență de vis! Floyd Mayweather îi cumpără fiicei un G-Class de ziua ei

,
1.42K 0

Dumneavoastră ce ați primit atunci când ați împlinit 16 ani? Nici noi nu ne mai aducem aminte, așa că, mai mult ca sigur, n-a fost un Mercedes-Benz G-Class. În schimb, acesta a fost cadoul dăruit de Floyd Mayweather fiicei sale de ziua ei.

Paparazzii prezenți la petrecerea adolescentei i-au surprins pe hip-hopper-ul Drake, dar și pe pop starul Justin Bieber. Toți aceștia au fost invitați la Mirage Grand Ballroom din Las Vegas.

Floyd Mayweather nu a dezvăluit suma cheltuită pentru marea petrecere, dar a spus că este acum mai sărac cu o sumă cu 7 cifre, care include cadoul cu patru roți. Dar cheltuiala generoasă reprezintă practic doar bani de buzunar pentru boxerul a cărui avere este estimate la 400 de milioane de dolari.

Floyd Mayweather 3

Tânăra Iyanna nu este singurul copil al lui Mayweather care a primit un Mercedes-Benz de la celebrul părinte. Anul trecut, în noiembrie, fiul său Koraun a primit un Mercedes-Benz C-Class Coupe tunat pentru care Mayweather a plătit nici mai mult, nici mai puțin de 55.000 de dolari.

Comentati?

Your email address will not be published.