Actrița Selma Hayek împinge un smart în râu și fuge de la locul accidentului

,
1.75K 0

Unii cred că sunt mai mari și mai tari ca oricine altcineva, mai ales dacă sunt celebri! Un șofer aflat la volanul unui Porsche Cayenne a lovit un smart, l-a aruncat în canalul din Amsterdam și a fugit de la locul accidentului.

Șoferul unui SUV Porsche pare să fi pierdut controlul mașinii într-un viraj, în timp ce era urmărit pe străzile capitalei olandeze, Amsterdam. Din păcate pentru micuțul smart, acesta era parcat chiar pe marginea canalului, la doar câțiva centimetri de o cădere în gol. Ceea ce s-a și întâmplat, pentru că smart-ul a ajuns în apă, cu un pic de “ajutor” de la Cayenne. Șoferul nici măcar nu s-a oprit să vadă ce a făcut, ci chiar a accelerat, sperînd că nimeni nu a văzut ce se întâmplase.

Ei bine, nu vă enervați degeaba! Este doar o scenă dintr-un film de acțiune, “The Hitman’s Bodyguard”, a cărui premieră este programată pentru 18 august 2017. Clipul de câteva minute a apărut recent pe rețelele de socalizare și i-a scos din minți pe cei care au crezut că totul a fost real.

Filmul aduce pe marile ecrane povestea celui mai bun bodyguard din lume, jucat de Ryan Reynolds, primind un client prețios, în persoana unui ucigaș profesionist. Misiunea sa este de a-l duce pe acesta la timp la Curtea Internațională de Justiție pentru a depune mărturie. Cei doi, vechi dușmani, trebuie să îngroape securea războiului și să lucreze împreună. Acțiunea îi pune față în față cu un dictator est-european, interpretat de Gary Oldman.

smart The Hitman's Bodyguard Selma Hayek (4)

Gary Oldman, Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson și Selma Hayek fac parte din distribuția exclusivistă a peliculei. Martorii care au asistat la fimări susțin că la volanul SUV-ului care a împins smart-ul în apă se afla chiar frumoasa mexicană Selma Hayek. Dacă așa a fost, vom vedea abia anul viitor. Oricum, sperăm că în realitate, conduce mai bine ca în filme!

Poate credeți că micuțul smart se află și acum în canalul din Amsterdam? Vă înșelați! A fost pescuit cu ajutorul unei macarale și pus la uscat pe mal, la scurt timp după filmare.

Regizorul filmului este nimeni altul decât Patrick Hughes, cel care a regizat The Expendables 3, filmul care a rulat în cinematografe în 2014. Pentru “The Hitman’s Bodyguard”, vedetele și toți ceilalți care fac parte din echipă, au călătorit la Sofia, Londra și Amsterdam pentru filmări.

Comentati?

Your email address will not be published.