Vedeți Mercedes-Benz GLS 2017 în mișcare

,
1.72K 0

Mercedes-Benz GLS 2017 este arătat pentru prima oară în mișcare, testînd sub formă de prototip pe străzile din Stuttgart. Programat să primească un nume și un design nou-nouțe, viitorul GLS a fost surprins de vânătorul de mașini Walko.

În mare, GLS reprezintă un facelifted al SUV-ului de clasă mare GL. Camouflajul superficial arată că modificările de ordin cosmetic se vor concentra pe partea frontală, cu faruri noi, un nou ansamblu al grilei și o bară nouă, toate așteptate să-și facă apariția. În partea posterioară, tot ce putem vedea este un nou set de stopuri cu tehnologie LED.

Cei de la Mercedes sunt conștienți de faptul că GLS va avea de înfruntat o concurență feroce în persoana noului Bentayga, primul SUV din istoria celor de la Bentley. În consecință, au modificat masiv interiorul, care reprezintă un real progres în ceea ce privește dotările și finisajele, plus apariția unui nou sistem multimedia preluat direct de la fratele mai mic recent revizuit, GLE, cu un ecran color de 8 inchi și comutator rotativ.

De asemenea, împrumutat de la GLE este trenul de rulare adaptiv și aplicația pentru off-road, cu cele patru setări diferite ale sale. Bineînțeles, acest lucru nu înseamnă că viitorii proprietari de Mercedes-Benz GLS se vor aventura prea departe de asfalt.

Versiunile GLS 350, GLS 450, GLS 550 și GLS 63 AMG vor continua neschimbate alături de versiunea recent introdusă GLS 400, dotată cu un motor V6 biturbo de 3,0 litri, care produce 333 CP. Pentru versiunea de top AMG 63, puterea va fi cotată tot la 557 HP. Așa cum probabil ați ghicit deja, motorul rămâne același, deja celebrul V8 biturbo de 5,5 litri încă funcționînd încă sub capota amenințătoare a Mercedes-lui AMG GL 63 revizuit.

Debutul comercial este programat pentru începutul anului viitor, iar premiera publică ar trebui să aibă loc în ianuarie, la salonul auto de la Detroit.

Comentati?

Your email address will not be published.