Un Mercedes-Benz 300 SL gullwing în dormitor și o familie obsedată de mașini

,
1.23K 0

Iubitule, avem un Mercedes în dormitor! Ar fi o veritabilă surpriză să auziți așa ceva, nu? Dar pentru un cuplu din America, e deja la ordinea zilei. Doar un perete de sticlă desparte dormitorul matrimonial de prețiosul Mercedes-Benz 300 SL gullwing al acestui cuplu pasionat de automobile.

O mașină, doi părinți și două fete au părăsit Londra cu destinația Miami, pregătiți să cumpere o casă pe care nu o văzuseră niciodată și fără să știe ce-i așteaptă odată ce traversează Atlanticul. Era februarie 2015, iar familia visa să locuiască aproape de școli de renume și să aibă un stil de viață ultra-modern. Așa că El Portal, Florida, la aproximativ 12 mile de Miami Beach, părea locul ideal pentru a o lua de la capăt.

Mercedes-Benz 300 SL gullwing (1)

Casa era în totalitate albă. O construcție cubică, ce avea oarecum înfățișarea unui spital. Fusese folosită ca studio foto, apăruse în clipuri și în diverse pictoriale. Era total nepractică. Totuși ei au simțit că o pot transforma în “acasă”. “Elo adoră lucrurile care sunt diferite. El colecționează anumite mașini tocmai pentru că sunt unice”, explică soția Mai. Și așa a început totul.

Familia deține și administrează acum locații care găzduiesc 247 de mașini extraordinar de rare și de scumpe. Toate le aparțin. “Am făcut bani defilînd pe podium și, în loc, să-i depun la bancă, i-am investit în mașini”, povestește Elo.

Vehicululul care și-a făcut apariția în filmul “Eu, robotul”, în care Will Smith a jucat rolul principal, este parcat în fața casei. Elo l-a condus recent, pentru că bunul său prieten Dennis Rodman l-a invitat la o petrecere și i-a spus: “Vino cu ceva nebunesc!” Și Elo s-a dus cu mașina care arată ca o torpilă. Se plânge însă, că, de fiecare dată când iese cu ea la plimbare, toată lumea îi face poze. Dar cum ar putea să nu-i facă?

Mercedes-Benz 300 SL gullwing (1)

La scurt timp după ce s-a mutat în America, Elo a deschis Miami Supercar Rooms, un showroom în care mașini retro și vehicule modificate sunt expuse și în interior, dar și în aer liber. Elo este un negociator dur. Iar când vine vorba de comorile sale motorizate, este din cale afară de meticulos. Doar un perete de sticlă desparte dormitorul matrimonial de garaj, astfel că își poate supraveghea cea mai prețioasă piesă a comorii, un Mercedes-Benz 300 SL gullwing din 1955, chiar și pe timp de noapte.

Puteți citi povestea lui Elo integral în numărul de august/septembrie al revistei INDULGE.

Comentati?

Your email address will not be published.