Rămân să mai câștige! Toto Wolff and Niki Lauda au semnat prelungirea contractelor cu Mercedes până în 2020

,
1.1K 0

Nu pleacă nicăieri! Austriecii Toto Wolff și Niki Lauda tocmai au semnat prelungirea contractelor cu Mercedes-AMG PETRONAS până în 2020.

Au câștigat deja trei titluri mondiale împreună și plănuiesc să facă istoria să se repete în viitoarele trei sezoane din Formula 1.

Fostul campion mondial din Formula 1 Niki Lauda a ajuns la Mercedes la finele lui 2012 și, din 2013 este Președinte de onoare al Consiliului de Administrație Mercedes-Benz Grand Prix Ltd., deținând 10% din acțiuni.

În februarie 2013, Toto Wolff s-a alăturat și el echipei, ca acționar și ca Director Executiv al companiei, deținând 30% dintre acțiuni și fiind șef la diviziei Motorsport de la Mercedes-Benz.

Președintele Daimler Dieter Zetsche s-a bucurat să le vadă semnăturile pe noile contracte:

“Este o veste excelentă că Toto și Niki și-au prelungit înțelegerile. Rezultatele lor au depășit așteptările noastre. Un factor cheie al acestui succes reprezintă combinația abilităților antreprenoriale ale lui Toto și experienței lui Niki în domeniu.”

Niki Lauda and Toto Wolff holding hands

Cel supranumit Scarface al Formulei 1 în urma accidentului groaznic pe care l-a suferit în 1976, Niki Lauda, spune că anii petrecuți la Mercedes au reprezentat cea mai frumoasă perioadă a sa în Marele Circ.

“Eu și Toto avem relația perfectă la Mercedes și avem o echipă extraordinară din orice punct de vedere, o ehipă care livrează rezultate. Trebuie să le mulțumesc lui Dieter și celorlalți membri ai Consiliului de Administrație de la Daimler AG pentru că își confirmă încrederea în noi.”

Toto Wolff deține două companii mari de consultanță financiară și se laudă cu o experiență solidă în domeniul financiar. Acum speră să conducă din nou echipa către titluri noi:

“Victoriile nu se datorează niciodată unui singur individ, ci unui întreg grup de oameni, care au un obiectiv comun și care își unesc forțele și talentele pentru a-l atinge. În fiecare zi în care intru în fabrică, simt că sunt norocos să lucrez și să reprezint oameni are mă inspiră.”

Toto Wolff și Niki Lauda sunt pregătiți pentru ziua în care echipa va prezenta noul monopost, pe 24 februarie. Toți vor face apoi deplasarea la Barcelona pentru primele teste oficiale înainte de începerea sezonului de Formula 1, în luna martie.

Comentati?

Your email address will not be published.