Mercedes GLA facelift ne arată noile faruri LED

,
1.58K 0

Mercedes GLA facelift ne arată în premieră noile faruri LED. Un prototip camuflat superficial a fost surprins de către spionul amator Walko.

Din punct de vedere al design-ului, sunt puține noutăți. Cele mai surprinzătoare modificări sunt cele aplicate farurilor – acum cu tehnologie LED opțional – și stopurilor. În plus, o grilă redesenată și noi țevi de evacuare pot fi observate la prototipul care poartă un strat subțire de camuflaj.

Interiorul prezintă noi materiale și un display mai mare, oferit optional. În plus, sistemul multimedia va deveni compatibil cu cea mai recentă generație de smartphone-uri și va oferi conexiune MirrorLink.

Motoare actualizate cu un consum și emisii CO2 reduse fac parte, de asemenea, din procesul de modernizare. GLA 45 AMG va avea numai de câștigat. Motorul său turbo de 2,0 litri și patru cilindri, pe benzină, primește setări noi și o presiune de admisie superioară. În consecință, puterea va crește de la actuala valoare de 360 CP până la 381 CP și 475 Nm. CLA 250 va primi, de asemenea, un motor revizuit, cu o putere totală mărită de la 211 la 218 CP.

Setările suspensiei sunt, de asemenea noi, cu amortizoare adaptive oferite în premieră. Sistemul Dynamic Select standard reglează reacția motorului, a transmisiei, a direcției și a aerului condiționat în patru moduri diferite: Comfort, Sport, Eco și Individual.

Comentati?

Your email address will not be published.