AMG

Mercedes-AMG introduce versiunea 53 hibrid

,
1.52K 0

Mercedes-AMG urmează tendnințele și accelerează pentru a respecta deadline-ul companiei: să lanseze pe piață 20 de modele eco până în 2020. Compania cu sediul la Affalterbach va prezenta în curând noul tren de rulare hibrid cu denumirea 53, sub capota coupe-ului în patru uși CLS 2018.

Puterea va fi furnizată de unitatea M256 de 3.0 litri cu șase cilindri în linie, cu 430 CP, în sprijinul căreia vine un motor electric cu 70 CP. Versiunea 53 va fi poziționată sub 63-ul propulsat de motorul V8, dar deasupra modelului 43. Versiunea 53 va înlocui, în cele din urmă modelele entry elvel 43.

Se pare că noile modele nu vor fi plug-in hybrid, pentru că nu vor putea rula pur electric. În schimb, grupul propulsor va integra, cel mai probabil, un sistem mild hybrid, care vine în sprijinul motorului pe benzină în sarcină, recuperând energie printr-o procedură de regenerare la frânare.

Informațiile cunoscute până acum arată că, după ce își va face debutul în gama CLS, versiunea 53 își va face apariția și la noua limuzină S-Class. În cele din urmă, își va găsi un loc și sub capota modelelor cu veleități sportive GLC, GLE și GLS, toate acestea fiind construite pe platforma modular MRA.

Primul hibrd AMG vine pe lume în această toamnă, la Salonul Auto de la Frankfurt, sub forma hypercar-ului Project One.

Comentati?

Your email address will not be published.