Îi stă bine cu orice! Mercedes-AMG GT S încălțat cu jante HRE

,
1.9K 0

De mai bine de un an de zile, vedem aproape săptămânal (încă) noul Mercedes-AMG GT S încălțat cu tot felul de jante și anvelope și tunat în toate felurile. Nici nu de deranjează, atât timp cât nu i se pun… genți în loc de jante!

Mercedes-AMG GT S a primit tratamentul VIP de la HRE, producătorul de jante pentru curse. Experții i-au montat jante de 20 de inchi, făcute la comandă, pentru a-i amplifica înfățișarea feroce.

Jantele folosite pentru super sportiva de la AMG sunt modelul HRE RS103s in Brushed Dark Clear, care vin cu promisiunea unei manevrabilități mai bune, a unei accelerații îmbunătățite și o distanță mai mică de frânare. Dar stilul nu a fost compromis în numele performanței. Jantele HRE prezintă spițe maro închis și detalii exterioare cromate roșii, care se potrivesc perfect cu etrierele de aceeași culoare.

Jante HRE 5

Deși nu are de acele portiere gullwing care atrăgeau ca un magnet privirile către predecesorul său cu motor de 6,2 litri, SLS AMG, Mercedes-AMG GT S știe, cu siguranță, cum să atragă atenția. Poate motorul său V8 de 4.0 litri cu cifre intimidante, cum ar fi 510 CP are de-a face cu asta. Și, cu siguranță, trebuie să fie vorba și de înfățișarea mașinii.

Sursă foto: HREWheels.

Comentati?

Your email address will not be published.