Daimler Financial Services – printre cei mai buni angajatori

,
1.62K 0

Daimler Financial Services are peste 8,000 de angajați, fiind o companie ce a fost introdusă recent într-un clasament al celor mai buni 25 de angajatori la nivel mondial.

Institutul Great Place to Work a confirmat astăzi rezultatele în cadrul ceremoniei de premiere pentru World’s Best Multinational Workplaces 2014, ce s-a desfășurat la San Francisco. Acest rezultat transformă Daimler Financial Services în prima companie germană care a reușit performanța de a se clasa în primele 25 de pozțtii în această luptă strânsă a celor mai atractivi angajatori. Mai mult decât atât, un studiu a arătat că nouă din zece angajați consideră compania a fi ”un loc perfect pentru muncă”.

_DSC7848

În 2014, peste 6.200 de companii au luat parte la sondajul realizat de Institutul Great Place to Work. Dintre acestea, doar 2.800 au îndeplinit condițiile pentru a se clasifica pentru competiția ”World’s Best Multinational Companies”. Cel puțin 40% din totalul angajaților trebuie să lucreze în afara granițelor țării, pentru a se lua în calcul clasamentul global în cadrul competiției.

Conform spuselor lui Klaus Entenmann, Chairman of the Board of Management of Daimler Financial Services ”locul ideal pentru muncă ține doar de mentalitate”

Divizia financiară a Daimler urmărește îndeaproape valorile organizaționale. Compania dorește să mențină o cultură a încrederii, a responsabilității individuale, a deschiderii către inovație și, nu în cele din urmă,un mediu de lucru care să favorizeze dragostea și dedicarea pentru munca individuală. Institutul The Great Place to Work a evaluat atitudini similare încă din 2007, prin intermediul efectuării sondajelor anonime printre angajați.

Daimler Financial Services oferă finanțare, leasing, posibilități pentru asigurări, managementul flotelor, servicii de banking, susținând în acest fel vânzările Daimler. În ton cu aceste valori, sfârșitul celui de-al treilea trimestru drin 2014 au adus aproape 94 de miliarde de euro în conturile companiei.

Comentati?

Your email address will not be published.