Cum sună motorul monopostului Mercedes din Formula 1, AMG W07, în 2016

Mercedes-AMG PETRONAS
,
1.55K 0

Sunetul noilor evacuări triple: Mercedes își pune fanii pe jar înaintea debutului sezonului 2016 de Formula 1. În clip, echipa Săgeților Argintii oferă o primă idee despre cum sună motorul noului monopost AMG W07.

După Ferrari, Mercedes a lansat prima filmare în care se aude cum sună motorul pe care echipa îl va folosi în sezonul 2016 de Formula 1. Însă, spre deosebire de italieni care au prezentat doar un video care redă sunetul motorului V6 la relanti, coloana sonoră oferită de motorul hibrid V6 al Săgeților Argintii a fost înregistrată la turații mari. Auto Motor und Sport a anunțat că noul motor Mercedes F1 este mai zgomotos. Evident, este departe de a fi la fel de agresiv ca vechiul V8 aspirat, dar cel puțin, are un volum mai ridicat.

Sunetul auzit în clipul oficial lansat de Mercedes a fost captat într-o cameră închisă, dar tonalitatea poate fi modificată.

Supapa de evacuare din traseul de evacuare nu mai suflă acum în țeava centrală de evacuare, ci în două țevi adiționale.

Mercedes arată sistemul de evacuare cu trei țevi

Prezența celor două țevi adiționale nu este interzisă de regulamentul actual. În imagini, se poate observa că inginerii de la Mercedes au ales soluția cu două țevi de evacuare suplimentare poziționate sub cea principală. Sistemul nu este standard la toate motoarele Mercedes vândute altor echipe din Formula 1. Echipele care cumpără motorul Mercedes pot dezvolta soluții individuale.

Comentati?

Your email address will not be published.