Atac la Mercedes – BMW X2 apare într-o nouă reclamă

,
1.17K 0

BMW a ales o reprezentanță Mercedes pentru cea mai recentă reclamă la noul său X2. Crossover-ul bavarez trage în fața unor SUV-uri Mercedes, iar șoferul lasă să cadă pe asfalt, un microfon auriu.

“A real star rolls out in gold” (“O vedetă adevărată se deplasează în auriu”) este mesajul care însoțește filmul de 20 de secunde, în timp ce coloana sonoră redă o piesă hip-hop. În prim plan se află un BMW X2 galben auriu (Galvanic Gold). Șoferul coboară geamul fumuriu și lasă să cadă un microfon pe asfalt, în fața a patru Mercedes-uri GLA de culoare neagră. Un agent de vânzări inspectează mașinile și privește mirat apariția extravagantă.

VIDEO

“I know you’re mad when you see me” (“Știu că te enervezi când mă vezi”) este textul piesei în acel moment, continuând cu mesajul “You wanna be me” (“Vrei să fii ca mine”), înainte ca șoferul de X2 să plece mai departe.

Este o abordare amuzantă, care arată că bavarezii au un simț al umorului dezvoltat și așteaptă acum replica celor de la Stuttgart, în numele rivalității de un secol. Spotul publicitar a fost filmat la doi ani de când BMW M le-a urat “La mulți ani” celor de la Mercedes-AMG în anul aniversar. Și Mercedes le-a transmis celor de la Munchen urări de bine cu ocazia centenarului: “Mulțumim pentru rivalitate. Primii 30 de ani au fost plictisitori fără voi”, a fost atunci mesajul celor de la Mercedes.

Comentati?

Your email address will not be published.