A început producția noului Mercedes-Benz GLC Coupé la uzina din Bremen

,
1.2K 0

Producția noului Mercedes-Benz GLC Coupé a fost demarată la uzina Mercedes-Benz de la Bremen. SUV-ul Coupe este cel de-al doilea model nou de anul acesta care și-a găsit loc în portofoliul uzinei și deja al zecelea model construit acolo.

Cu lansarea noului Mercedes-Benz GLC Coupé, compania germană premium profită de creșterea continuă a cifrei de vânzări din cadrul segmentului SUV-ului.  “Odată cu debutul producției pentru GLC Coupé, ne extindem gama de SUV-uri ca un element-cheie în strategia de progres a companiei noastre”, susține Markus Schäfer, Membru în Consiliul Divizionar de la Mercedes-Benz, responsabil cu Managementul Producției și Aprovizionării.

Locația din Bremen este principalul centru de producție pentru acest model. Echipa de acolo transferă popularitatea și caracterul practic al deja consacratului GLC Coupé în nișa SUV-urilor coupe, adăugîndu-le modelelor noi un design expresiv dinamic, echipîndu-le cu o suspensie sport și punînd la dispoziție, opțional, o suspensie pneumatică, întegrînd, de asemenea, sistemul de tracțiune integrală 4Matic, dar și transmisia automata 9G-Tronic.

Mercedes-Benz GLC Coupé

Flexibilă și eficientă, linia de asamblare de la Bremen construiește Mercedes-Benz GLC Coupé, dar și limuzina C-Class, C-Class break și GLC-ul standard.

 

Piesele individuale pentru GLC Coupé sunt fabricate în atelierul uzinei, acesta fiind unul dintre cele mai moderne din lume. Caroseria este produsă pe aceeași linie de asamblare cu aceea a GLC-ului, făcînd astfel economie de resurce și reducînd costurile. După încetarea producției GLK, în locație a fost adus echipament nou, iar cel vechi a fost modernizat la standarde înalte.

Uzina din Bremen este unitatea care oferă cele mai multe slujbe în zonă, cu peste 12.500 de angajați. Zece modele diferite sunt asamblate acolo la ora actuală: limuzina C-Class, dar și versiunea break, Coupé și Cabriolet, E-Class Coupé și Cabriolet, SUV-urile GLC și GLC Coupé, dar și modelele roadster SLC și SL. În 2015, complexul a fost recompensat cu premiul “Uzina anului”.

Comentati?

Your email address will not be published.