Mercedes GLA cu pachetul AMG Sport primește un cadou de la Brabus

Brabus GLA 220 CDI
,
2.59K 0

Brabus a dezvoltat o afinitate pentur crossovere în ultima perioadă, iar cea mai recentă “victimă” a lor este un Mercedes-benz GLA 220 CDI deja echipat cu pachetul AMG Sport.

În cazul în care un Mercedes-Benz GLA standard începe să vi se pară prea plictisitor (chiar dacă vine echipat cu pachetul AMG Sport), nu vă faceți griji: soluția salvatoare nu este departe.

Ca întotdeauna, Brabus este pe fază ca să salveze situația și să vă transforme experiența de condus într-una distractivă, fie că faceți un drum până la supermarket, fie că vă luați copiii de la școală sau aveți alte activități menite să vă țină pulsul și adrenalina la un nivel cât mai scăzut cu putință

gla_brabus_mercedesblog_12

În acest sens, GLA 220 CDI a primit o vopsea portocalie imposibil de ignorat de ochii privitorilor plus o serie de elemente de caroserie vopsite în negru lucios, cum ar fi extensia discretă a spoilerului față, prizele de aer, protecțiile din plastic pentru pasajele roților, jante din aliaj,un eleron și un difuzor care “îmbracă” cele două evacuări finale duble.

Pentru că vorbim despre Brabus, modificările vizibile sunt continuate cu îmbunătățiri de performanță. Așadar, motorul turbodiesel de 2,2 litri a primit un kit plug & play D3, conceptul cu un singur scop: să mărească performanțele propulsorului cu 40 CP și 60 Nm.

gla_brabus_mercedesblog_11

 

În practică, tot ce v-am povestit mai sus îi oferă crossoverului Mercedes GLA un total de 210 CP și 410 Nm. Mai mult, acesta va sprinta de la 0 la 100 km/h în 8 secunde, înainte de a atinge viteza maximă de 220 km/h.

Comentati?

Your email address will not be published.