“Vânătorul urban” CLA Shooting Brake a ajuns la Bruxelles

,
1.51K 0

Un nou weekend, o nouă oprire pentru Mercedes-Benz CLA Shooting Brake, mașina care face înconjurul lumii. CLA a ajuns acum la Bruxelles, tocmai la timp pentru ca echipa Mercedes-Benz să vadă cum primăvara devine vară.

Poate că Bruxelles nu vine cu aerul istoric parizian, nici atmosfera mondenă și modernă din Milano sau design-ul exterior fabulos din Barcelona lui Gaudi. Dar aduce artă contemporană în cantități egale. Un tânăr artist din Antwerp, Frederik Heyman, vede în CLA Shooting Brake mai mult decât este deja. Perspectiva sa uluitoare nu este nici tehnică, nici practică.

Iar clipul pe care l-a pus cap la cap “se joacă – spune el – cu percepția acestei mașini”, ritmul mașinii este ca bătăile unei inimi care devin o coloană sonoră “compusă în totalitate doar din sunetele produe de mașină”. El și-a pus ideea în acest clip care înfățișează o bucată de mătase plutind prin aer, până devine una cu automobilul.

CLA Shooting Brake Bruxelles

Pentru a întețelege mai bine originea acestui clip vizionar, echipa Mercedes-Benz face o oprire la SMETS Premium Store. Este un monolit de beton de 4000 de metri pătrați, care găzduiește ateliere de modă, de design, de artă, dar și centre de frumusețe, alături de un bar și de un restaurant. Un spațiu care trezește simțurile, care inspiră și care le face pe plac celor care îi calcă pragul. Acesta este spațiul în care Frederik Heyman și-a creat clipul cu “vânătorul urban”.

CLA Shooting Brake Bruxelles

În timpul unui eveniment artistic, invitații au avut șansă să ia la plimbare CLA-ul Shooting Brake, pentru a ajunge în cele mai interesante locuri din Bruxelles în condițiile desfăvârșite de confort sportiv pe care le oferă automobilul.

Și pentru că am vorbit despre ce este cel mai intersant în Bruxelles, sigur nu puteam rata așa ceva. Turiștii reușesc să găsească obiectivele celebre ale orașului îmbrăcat în primăvară târzie și să ajungă în raiul faimoasei ciocolate belgiene.

City break-ul din Bruxelles este doar un popas dintre cele pe care CLA Shooting Brake le va face în câteva orașe ale lumii, cum ar fi Frankfurt – care reprezintă conectivitatea, Paris – care reprezintă design-ul interior, Barcelona – design-ul exterior, Milan – dinamică, – Bruxelles – confort și Tokyo – siguranță. Galeriile, barurile exclusiviste, restaurantele, centre de modă sau magazine sunt țintele “vânătorului urban” Mercedes-Benz Shooting Brake.

Sursă foto: Mercedes-Benz.

Comentati?

Your email address will not be published.