Să luăm un taxi! Mercedes-Benz lansează Vito Taxi în Londra

,
1.69K 0

Mercedes-Benz lansează noul Vito Taxi în Londra. Vehiculul garantează un nivel de spațiu și rafinament neatinse până acum în segment, atât pentru șofer, cât și pentru cei șase pasageri pe care îi poate găzdui.

Un motor Euro 6 114CDI, care dezvoltă 136 CP, propulsează noul model, oferit cu o transmisie automată cu șapte trepte, 7G-Tronic.

“Suntem conștienți că domeniul taximetriei din Londra a așteptat multă vreme acest nou produs al nostru, după ce modelul anterior a revoluționat domeniul”, a declarat Steve Bridge, manager la Mercedes-Benz Vans.

Vito TaxiCu dimensiuni compacte, Vito Taxi este vehiculul perfect pentru străzile aglomerate și pentru traficul sufocat al Londrei, fiind capabil de manevre în spații înguste în care alți mastodonți ar rămâne blocați.

Taxiul Vito vine echipat standard cu o funcție start-stop, cu oglinzi electrice, cu uși glisante operate electric și cu trepte care facilitează accesul. Pentru a asigura pasagerilor un confort deplin, scaunele sunt îmbrăcate în piele.

Clienții care au pus deja ochii pe noul model vor beneficia de o garanție de 3 ani fără limită de kilometri, revizii la interval de 40.000 de kilometri și un serviciu de asistență rutieră MobiloVan pe o durată de 3 ani.

“Aștept cu nerăbdare să aflu reacția clienților noștri în privința consumului redus de combustibil, dar și în privința noului nivel de confort oferit șoferilor profesioniști”, a adăugat Steve Bridge.

Vito Taxi 2

Peste 3.000 de unități au fost vândute din momentul în care primul Vito Taxi și-a făcut apariția pe piață, în 2008. Mercedes mizează pe un succes similar și în privința noului model, care este disponibil în Marea Britanie cu un preț de pornire de 47.000 de lire sterline.

Aflați mai multe despre cum funcționează sistemul de taximetrie la Londra, dar și o galerie foto extinsă pe site-ul Flote Auto!

Comentati?

Your email address will not be published.