Nu și-a învățat lecția! – Lewis Hamilton confundă un tigru cu o pisică

,
1.33K 0

Băiatul rău Lewis Hamilton nu învață niciodată din greșeli. După ce a fost pus la zid de organizațiile pentru protecția animalelor, pilotul de la Mercedes-AMG lovește din nou. Britanicul a postat pe o rețea de socializare o filmare în care apare jucându-se din nou cu un tigru, imediat după ce câștigase Marele Premiu al Mexicului.

Triplul campion mondial Lewis Hamilton găsește motivație, se pare, în activități ieșite din comun. Și cu siguranță, are o slăbiciune pentru animale sălbatice, ceea ce îl pune pe lista neagră a organizațiilor care apără drepturile animalelor.

Fundația Black Jaguar-White Tiger se află nu departe de circuitul de Formula 1 din Mexic, așa că britanicul a mers direct acolo după ce a câștigat cursa în fața colegului Nico Rosberg. Lewis Hamilton nu s-a mulțumit doar să privească dincolo de peretele de sticlă, ci s-a alăturat tigrilor pentru o partidă de joacă extravagantă.

Imaginile arată un tigru cum sare la el, dar fără să arate vreun semn de agresivitate, în timp ce Hamilton îl tratează ca pe o pisică uriașă. În cele din urmă, feline uriașă se prăbușește la pământ, cerșind atenție. Reprezentanții fundației susțin că tigrul nu a fost niciodată dresat și nici sedat, ci doar deosebit de blând.

PETA îl critică dur pe Hamilton, pentru că folosește animale sălbatice pentru propriul amuzament. Și nu este prima oară când o face. Cu două luni în urmă, Hamilton a postat o filmare în care apare furișându-se în spatele unui tigru și speriind animalul.

 

Comentati?

Your email address will not be published.