Noul Mercedes GLE filmat în premieră

,
1.49K 0

Viitoarea generație Mercedes GLE se dezmorțește sub forma unui prototip, iar nemții nu țin evenimentul secret. PRIMUL VIDEO spion e aici, oferit de Autoweek.nl.

Actualul Mercedes-Benz GLE este, de fapt, un M-Class complet revizuit. Noua denumire a fost introdusă în gama SUV-ului în 2015. Mașina va fi înlocuită anul viitor și este misiunea acestui GLE complet nou – care este încă deghizat – să preia stafeta.

Atât cât putem vedea, noua mașină este mai puțin angulară față de actualul GLE, urmărind liniile rotunjite ale omologilor săi mai noi. Aerodinamica ar trebui să aibă de câștigat din această modificare – în combinație cu tracțiunea spate standard – consumul ar trebui să scadă, de asemenea.

Noul Mercedes W167 va fi construit pe platforma MRA a actualului E-Class, masa sa reducându-se cu câteva sute de kilograme. Noua familie de motoare cu șase cilindri va fi prezentă și la noul GLE.

Cutia de ultimă oră cu 9 trepte 9G-Tronic va fi dotare standard în cadrul gamei. Un tren de rulare hibrid este, de asemenea confirmat pentru noul Mercedes GLE 2018.

Ne așteptăm ca noul GLE să își facă apariția în 2018.

Comentati?

Your email address will not be published.