Misiune grea pentru camionul Arocs la Mercedes-Benz Arena

,
1.61K 0

VfB Stuttgart revine în două săptămâni pe un stadion redecorat. Tabelele de pe Mercedes-Benz Arena sunt acum ca noi. Au fost inspectate, testate și curățate cu ajutorul unui camion Mercedes-Benz Arocs.

VfB Stuttgart a jucat în deplasare în weekend-ul trecut (2-2 la Hoffenheim), iar săptămâna viitoare nu-și vor vedea stadionul, pentru că Bundesliga ia o pauză. Echipa națională are meci în grupa de calificare la Euro 2016. Dar jucătorii vor avea parte de o surpriză plăcută atunci când vor reveni acasă. Tabelele stadionului arată și funcționează acum ca și cum ar fi nou-nouțe.

Mercedes-Benz Arocs

Poate sunteți de părere că nu este mare lucru, dar dacă vorbim despre tabele amplasate la o înălțime amețitoare deasupra tribunelor și fără puncte de acces, perpesctiva se schimbă automat.

Partenerul celor de la Mercedes-Benz, Custom Tailored Truck Center, a dotat vehiculul cu diverse componente detașabile și cu o a cincea punte. Producătorul de macarale Palfinger a construit o macara și o platformă pentru compania specializată LANZ.

Mercedes-Benz Arocs

Camionul dotat astfel, tocmai a dus la bun sfârșit prima sa misiune: Arocs 5051 cu cinci punți al companiei LANZ a fost desemnat să curețe, să inspecteze și să renoveze tabelele LED uriașe ale stadionului Mercedes-Benz din Stuttgart. Camionul Arocs/Palfinger s-a putut stabiliza în condiții de siguranță și și-a putut folosi la maximum capacitatea de a pivota, în ciuda spațiului restrâns restricționat de suprafața de joc, dar și de tribune.

Controlul intuitiv prin intermediul sistemului de comandă a permis brațului de macara să lucreze cu precizie și să evite orice gen de greșeli. Arocs-ul a fost atât de eficient, încât a reușit să-și ducă misiunea la bun sfârșit mult înaintea termenului stabilit.

Mercedes-Benz Arocs

Mercedes-Benz Arena din Stuttgart, stadionul care găzduiește echipa VfB Stuttgart din Bundesliga, estes unul dintre stadioanele cu care Germania se mândrește. Arena sportivă poate primi 60 449 de spectatori pentru meciurile din campionat și 54 906 pentru partidele internaționale.

Lungimea cercului exterior a acoperișului din textil are o lungime de 273 de metri și o lățime de 224 de metri. Este suspendat la o înălțime de 38,50 de metri deasupra tribuelor. Acoperișul este structurat din membrane identice, realizate individual și conține 2700 de tone de oțel și 420 de tone de brațe din oțel și fontă.

Două tabele LED identice, măsurînd 17,12 pe 7,22 m, fiecare dotată cu 603 136 de diode și cântărind 11 tone, sunt suspendate deasupra peluză. Fiecare are o arie de afișaj de 115 metri pătrați.

Comentati?

Your email address will not be published.