MINI Cabrio și MINI Clubman spionate în timpul testelor în Munich

MINI Cabrio & MINI Clubman
,
1.3K 0

Modelele Mini Cabrio și MINI Clubman au fost spionate în timpul testelor pe străzile din Munich, “îmbrăcate” foarte sumar în camuflaj.

Fanii Mini ar trebui să se pregătească deja pentru vară pentru că, așa cum se poate vedea din setul de poze-spion, MINI Cabrio se afișează fără prea mult camuflaj în timpul sesiunilor de test.

Cu toate că informațiile oficiale nu au fost încă făcute publice, putem spune cu siguranță că noul model va dispune de un plafon retractabil din material textil și, cel mai probabil, va împrumuta designul exterior și motorizările modelului MINI Cooper lansat anul trecut.

Spy-Shots of Cars

Mai mult, putem admira unele dintre cele mai clare poze ale noului MINI Clubman – care a evoluat rapid de la stadiul de concept la model produs în serie, după ce a fost prezentat anul trecut la Salonul Auto de la Geneva.

Poate cea mai evidentă schimbare ține de dimensiunile noului model și, în special, lățimea. Mai mult, și lungimea totală a fost mărită.

Detalii oficiale despre ce se află sub capota noului Clubman nu există în momentul de față, însă gama de motorizări pentru acesta ar putea include, printre alte opțiuni, și motorul turbo pe benzină de 2 litri și 189 CP, disponibil pe noul MINI Cooper S.

Comentati?

Your email address will not be published.