Mercedes S-Class Cabrio facelift: PRIMELE FOTOGRAFII SPION

,
1.43K 0

Mercedes pregătește un facelift pentru S-Class cabrio în 2017, ca urmare a apariției noii limuzine S-Class și a noului S-Class Coupe, așteptate în această primăvară. Sunt însă șanse mari ca schimbările să fie minime.

Primul prototip, care a fost surprins pe parcursul testelor de iarnă, poate fi văzut cu un strat de camuflaj aplicat pe șorțurile din față și din spate. Spre deosebire de prototipurile coupe, grila radiatorului nu este acoperită și corespunde grilei actuale. Însă noua grilă Panamericana își va face probabil apariția sub forma unui coupe.

În plus, este așteptată prezența ventilațiilor cu design nou în partea inferioară a barei, dar și a modificărilor minore apărute în șorțul din spate. Însă camuflajul nu dezvăluie încă aceste detalii.

În timp ce exterioriul modelulului decapotabil Mercedes S-Class abia se modifică în cadrul operațiunii facelift, inginerii și designerii Mercedes își pun amprenta puternic la interior. Ca și în cazul limuzinei, display-urile duale ar trebui să fie un pic mai mari, iar rama ar trebui să fie omisă.

În plus, ocupanții pot folosi dotările sistemului multimedia, pe care îl pot controla prin intermediul gesturilor. Mercedes reacționează astfel rapid sistemului multimedia corespondent de la BMW Seria 7.

La capitolul tehnic, noul cabriolet nu ar trebui să sufere modificări – motoarele vor fi identice cu cele din gama Clasei S.

Mercedes S-Class Cabrio (1)

Foto: auto-motor-und-sport.de

 

Comentati?

Your email address will not be published.