Livrare specială: Mercedes-Maybach S 600 Guard a ajuns la Geneva

,
1.41K 0

Fiți atenți, nu-l zgâriați, nu-l scăpați, nu-l loviți! Dar e în regulă dacă vreți să trageți în el! Mercedes-Maybach S 600 Guard tocmai a ajuns la Geneva, pentru debutul său public în prima zi a salonului auto de pe pământ elvețian, programat pe 1 Martie.

Un pachet special a fost livrat la Geneva. Cea mai sigură mașină din lume și-a făcut drum către standul Mercedes, acolo unde cortina se va ridica în 24 de ore. Limuzina blindată a sosit într-un container uriaș, potrivit pentru lungimea sa de de 5453 mm și a fost acoperită cu o prelată elastică, ce a ferit-o de privirile curioșilor, dar a și ținut-o departe, pe cât posibil, de riscurile transportului. Versiunea blindată a limuzinei Mercedes-Maybach este primul vehicul certificat cu cea mai mare protecție balistică VR10, obținută vreodată de vreun vehicul civil.

SR Creativity //People & Carphotography a surprins limuzina anti-glonț în momentul în care era livrată și scoasă din container. Volanul multifunctional îmbrăcat în piele de cea mai înaltă calitate și scaunele deosebit de confortabile sunt încă acoperite cu o folie de protecție, care nu va fi luată de pe ele până în această seară.

Mercedes-Maybach S 600 Guard 5

Versiunea blindată a limzuinei reprezentative de la Stuttgart oferă cel mai înalt nivel de protecție balistică regăsit vreodată la un vehicul non-militar, fără a compromite însă, spațiul interior, confortul în timpul călătoriei sau funcțiile la bord.

Avînd ca țintă șefii statelor și bogații lumii, Mercedes-Maybach S 600 Guard vine și cu un preț pe măsură: 470.000 de euro, fără TVA.

Limuzina cu cel mai înalt nivel de protecție nu va fi singura noutate pe scena Mercedes-Benz de la Salonul Auto de la Geneva. Prima decapotabilă purtînd insigna C-Class îi va urma îndeaproape regelui siguranței. Răsfoiți galeria foto pentru a afla ce se întâmplă în culisele evenimentului din Elveția.

Comentati?

Your email address will not be published.