Jet Sprinter: Van la exterior, avion la interior

Mercedes-Benz Sprinter
,
3.1K 0

Arată perfect normal la exterior, dar arată ca un avion particular la interior. Senzati Jet Sprinter oferă un birou, un frigider, un sistem de petrecere a timpului liber și am păstrat partea cea mai interesantă la final: o baie de lux.

Să tot tragi pe dreapta când când ai un drum lung de parcurs îți întârzie sosirea la destinație. Dar un Mercedes-Benz Sprinter modiifcat de Senzati oferă o călătorie mai confortabilă din orice punct de vedere. Senzati Jet Sprinter are o baie la bord.

Sprinter Jet 3

Compania cu sediul în Conventry a vrut să construiască un van care să arate discret la exterior, dar care să dea senzația unui hotel de cinci stele la interior.

Van-ul ultra-luxos are spațiu pentru opt călători și 12 valize și poate fi personalizat conform planului ales. Este oferit în patru configurații principale, dar poate fi modificat în funcție de cererile clienților VIP.

Scaunele super confortabile sunt îmbrăcate în piele și au tetiere electrice, sistem de masaj și control individual al temperaturii.

Sprinter Jet 5

Geamurile sunt montate în funcție de configurația aleasă (nu vă faceți griji, nu veți avea un geam transparent în baie), iar senzația că vă aflați afară este intensificată de prezența unui plafon de sticlă de 2 metri lungime.

“Suntem obsedați de perfecțiune”, susțin cei de la Senzati pe site-ul companiei, iar fotografiile confirmă afirmația.

Compania care construiește cele mai moderne van-uri anunță că durează șase săptămâni pentru a transforma un Sprinter obișnuit într-unul care să arate ca un avion particular.

Sprinter Jet 2

Sprinter-ul personalizat de către Senzati este considerat cel mai luxos vehicul dedicat transportului de persoane din Marea Britanie și poate fi achiziționat pentru sume pornind de la 282 630 euro (318 662 dolari). Bineînțeles că prețul sare prin tavan (prin cel de sticlă), dacă vreți mai multe la interior. Dacă sunteți vreun șef de stat și vreți sunteți dispus să plătiți mai mult, puteți alege versiunea blindată conform standardelor B4+.

Comentati?

Your email address will not be published.